directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 06:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Oriol Pujol afirma que Sobirania i Justícia neix del 'descontentament' que hi ha a Catalunya

Ha dit que entén la motivació de les persones que defensen aquestes tesis independentistes

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu parlamentari de CiU, Oriol Pujol, ha afirmat aquest dimarts que el naixement de l'associació independentista Sobirania i Justícia (SiJ) 'forma part del descontentament' que hi hagut a Catalunya 'en els darrers anys'. El dirigent de CiU ha negat que l'expresident Jordi Pujol formi part d'aquesta iniciativa, tot i que ha dit que entén la motivació de les persones que defensen aquestes tesis independentistes. Sobirania i Justícia està encapçalada per l'exconseller de Justícia i actual membre del Consell Consultiu, Agustí Bassols, (entrevistat per directe!cat) i compta amb 817 adhesions.
oriol pujol ciu
Comparteix
   

Oriol Pujol ha recomanat l'editorial 'l'Esguerro' escrit per l'expresident de la Generalitat 'que posa de manifest aquest sentiment'. 'Ell no s'hi implica com jo no m'hi he implicat en aquesta plataforma, però aquest text ajuda a entendre perquè aquest descontentament animen a gent a configurar plantejaments en aquest sentit molt més contundents en la defensa dels interessos de Catalunya', ha assegurat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
lamarblava fletxa Sant Cugat del Vallés
1 de juny de 2009, 00.27 h

Jo al Sergi només el vull dir, que està mol equivocat quan parla de CIU I DIU QUE UN VOT PER AL PP. Després que el Sr. Jordi Pujol va ser el que va començar fen el cami un camí dtrasifícil després d'haver passat una dictadura.

Ell va esta perseguit per Franco, va estar a la preso per el seus ideals, i com es pot dir que CIU es PP. Sis plou una mica de coherencia. I el Oriol diu el que comprent perfectament, tan ell com el seu pare. Ara aquest camí que és vol inicia no es gens fàc... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Quim fletxa PPCC
20 de maig de 2009, 19.39 h

I si tant ho enten perquè no hi dóna suport, el seu pare també ha dit que ho enten però que no s´hi adhereix. Doncs que s´en vagin a cagar a la via!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Sílvia fletxa Amer
20 de maig de 2009, 14.30 h

"... aquest descontentament anima a gent a configurar plantejaments en aquest sentit molt més contundents en la defensa dels interessos de Catalunya ..." Quin giravolt! Seria més senzill parlar d'independència. I, a més, ens estalviem una confusió.

O és que l'Oriol Pujol vol fer creure que no és contundent això del manteniment en que estem? De debò es creu algú que la contundència no s'ha de definir i situar una mica? Vull dir que hi ha contundències ben bones i desitjables (c... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Roger fletxa Barcelonsa
20 de maig de 2009, 12.22 h

Aquests de CiU són unes "mentspensants", no us heu fitxat?. Ara pretenen amb aquesta plataforma captar gent independendista incauta, perquè tot va a parar pel seu benefici propi que és recuperar el poder que van perdre, i puguin continuar lucrant-se de la política amb les corrupcions. Votar CiU a Catalunya és com votar PP a l'estat espanyol. Tots dos partits defensen la seva llengua, el PP és monolingüe i CiU mira pel català.Ara, i jo em pregunto, només cal defensar la nostra llengua?. ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.