directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 17:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Rivera guanya el primer pols a Domingo: continua sent el portaveu del grup mixt

La Mesa del Parlament ha decidit que serà Rivera qui farà la pregunta a Montilla a la sessió de control de la tarda

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Mesa del Parlament, reunida avui moments abans del ple, ha decidit que el president de Ciutadans i, de moment, del grup mixt, Albert Rivera, serà qui farà la pregunta al president de la Generalitat, José Montilla, en la sessió de control de la tarda, en comptes del diputat trànsfuga José Domingo. La mesa entén que fins que no es resolgui el futur d'aquest grup el seu 'representant legal' és Rivera i, per tant, és qui ha de fer la pregunta. Domingo es va aliar amb Antonio Robles per desbancar Rivera, sense èxit de moment.
rivera, domingo, robles, ciutadans, grup mixt
Comparteix
   

D'aquesta forma, la mesa esperarà a que es resolgui la situació del grup mixt després que Domingo deixés Ciutadans i Rivera demanés que el parlamentari passés a tenir condició de diputat no adscrit. La Mesa del Parlament va decidir ahir demanar a Rivera que aportés 'les normes internes que regulen l'organització i el funcionament del grup, o, alternativament, la documentació necessària per il·lustrar' la decisió d'expulsar del grup a Domingo i que se li donés aquesta condició de diputat no adscrit.

Domingo va manifestar ahir la seva intenció de fer la pregunta al president Montilla en la sessió de control d'avui. De fet, va destacar que així ho va decidir amb el diputat del grup mixt Antonio Robles. 'No acabo d'entendre que hi hagi dubtes sobre aquest tema', va destacar. Preguntat per si faria la pregunta al president, Rivera va afirmar, per la seva part, que 'no era partidari dels shows ni dels numerets, sinó per tenir respecte pels ciutadans que van votar' el partit.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.