directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Consulta Barcelona doble fletxa

Duran: 'He revelat el vot d'Ortega perquè m'ha donat la gana'

El líder d'Unió traeix la privacitat de la vicepresidenta i confessa que va votar 'no'

Comentaris 61  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 12 vots )
carregant Carregant

El portaveu del grup parlamentari de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, ha traït la privacitat del vot de Joana Ortega i ha revelat aquest dilluns que la vicepresidenta del Govern de la Generalitat va votar 'no' a les consultes sobre la independència que s'han fet aquest diumenge a Barcelona. A més, en la roda de premsa posterior al comitè de Govern d'Unió, Duran s'ha enfrontat als periodistes i, en to desafiant, ha assegurat que ha revelat el vot d'Ortega 'perquè m'ha donat la gana'. Duran i Lleida s'ha justificat recordant que la número dos del govern d'Artur Mas té un plantejament de les relacions Catalunya - Espanya 'confederal', un plantejament que és 'el del nostre partit'.
josep antoni duran i lleida, joana ortega, udc, unió
Comparteix
   


Etiquetes
Duran ha recordat que gent molt diversa ha participat en les consultes i ho ha atribuït a 'raons molt diverses'. Concretament ha dit: 'Hi deu haver moltes raons que justifiquen que de manera molt transversal des del senyor Castells, que mai he cregut que fos independentista, fins a altres persones d'Unió Democràtica que no són independentistes, sinó que tenen un plantejament confederal, que és el plantejament del nostre partit, hagin assistit a les consultes i hi hagin participat. Alguns votant positivament, altres, com la vicepresidenta del govern, votant no'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#61
13 d'abril de 2011, 11.36 h

NO SEMBLA QUE LI IMPORTI MOLT A AQUEST ELEMENT (EN DURAN) EL QUE OPINEN ELS CATALANS SOBRE ELL.
EL QUE SÍ LI IMPORTA SOBRE TOTA LA RESTA ÉS EL QUE PENSIN DE ELL A MADRIZ. AIXÒ SÍ QUE LI IMPORTA I MOLT!
AIXÒ ÉS UN CATALÀ DE BÉ?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#60
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
13 d'abril de 2011, 01.40 h

Si a Durante y Lérida li han donat la creu de Sant Jordi, a partir d'ara si un dia me la ofereixen a mí, se la poden fotre al cul. Ara algú em dirà que no me la donaran mai. Totalment d'acord, però tot i així també que se la fotin al cul. No es podía desvaloritzar tant una condecoració. Per cert, per que no li donen a Franco en sentit pos mortem?


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#59
Xavier Peguera fletxa Argentona
13 d'abril de 2011, 00.25 h

No em cap al cap que pugui rebre la Creu de Sant Jordi algú que menysprea els drets democràtics dels seus connacionals i insulta la Vice-presidenta del Gobern, menystenint-la, al revelar el seu vot a la consulta sobre la independència, violant el sagrat dret del secret del vot que només el pot desvelar la pròpia persona que l'ha dipositat, si és la seva voluntat. Quin fàstic! Haver de sentir l'arrogància del "violador" emprant la fatxenderia "perquè em dóna la gana". Si jo hagués re... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#58
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
12 d'abril de 2011, 19.41 h

#40 ARA et donen permis per sortir del Paiquiatric sense mes ni mes? Abans a la gent com tu sols sortien amb els peus per devant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#57
Josep fletxa Barcelona
12 d'abril de 2011, 19.26 h

Confederació significa tenir Estat propi. Si votes no a l'independència seràs federalista, atonomista o el que sigui, però no confederalista. Si dius que votes que no a l'independència perque vols una confederació vol dir que o bé no tens ni idea del que dius o bé que vols enredar a la gent amb un discurs ambigu i fal·laç.
Sigui com sigui, m'agradaria que algú m'espliques com s'arriva a la independència, confederació, federació o el que sigui limitan-te a anar a Madrid a pidolar u... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#56
12 d'abril de 2011, 19.22 h

A mi també em dóna la gana de dir que en Duran Lleida és un ximplet i penso que desacredita totalment la filosofia d'Unió. Que s'ho faci mirar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#55
Pantinet fletxa El Pla de Santa maria
12 d'abril de 2011, 15.17 h

Si de veritat ho has fet per que t'ha donat la gana, per el càrrec que representes per el poble català ets un pocavergonya, imbècil, estúpit i desgraciat. La Orteguilla no es santa de la meva devoció, pero el que l'hi has fet" per que t'ha donar la gana" jo et dic "per que em dona la gana que em crec el que ha dit de tu el López Tena "titacurta" per que em dona la gana. BOTIFLER de MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#54
12 d'abril de 2011, 13.49 h

Què li passa al Honorable President de la Generalitat? Amb això de que entre ells es tutegen s'ha oblida't de marcar distàncies amb determinats individus del mon de la política? No tots es mereixen formar part del Govern de Catalunya i no es admissible que persones que deshonrren la memòria dels martirs del 11 de Setembre de 1714, ara estiguin remenant les cireres.
Crec que abans d'anar més endavant amb el tema de votar al Parlament la independència de Catalunya, cal fer dissabte i ne... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#53
12 d'abril de 2011, 12.41 h

Al cap de vuit dies de les eleccions passades, vaig dir, i continuo fent-ho gairebé a cadascún dels meus comentaris que: En Durante y Lérida mana més que en Mas dins de la federació. Vinc dient més a més tot sovint, que els quatre suposats anys que ens resten de legislatura, són molts d'anys durant els quals aquest bipartit ens regalarà les orelles amb espectacles com els que hem hagut de veure i escoltar durant aquest 100 dies de govern. Dit això, voldria només fer palès que: Els e... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#52
12 d'abril de 2011, 12.27 h

'perquè m'ha donat la gana'.......... Manera de parlar i actuar com els de la dreta més dreta. Dit en castellà vénen a la ment tristos records d'antany ......
¡Porque me da la gana... y ahora mismo me habla usted en cristiano!
Ai!, José Antonio Durán i Lérida .... quan els del PP li donin el, tan esperat per vostè, Ministeri de no sé què .... què contents ens quedarem tots!


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.