directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 19:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'exconseller Saura nega que dificultés la investigació judicial d'Horta de Sant Joan

Assegura que està 'tranquil' tot i la denúncia contra ell, Joan Boada, i tres comandaments de Bombers per un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'exconseller d'Interior, Joan Saura, ha assegurat sentir-se 'molt tranquil' tot i la denúncia interposada contra ell per un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia, en la investigació per l'incendi d'Horta de Sant Joan (Terra Alta). Saura ha assegurat que la denúncia no té fonament i que cal que la justícia 'faci la seva feina'. El passat divendres, la jutgessa de Gandesa va comunicar al lletrat de l'acusació particular que va presentar la denúncia que havia decidit incoar unes noves diligències prèvies i que citaria els demandants a ratificar-se. Un cop es ratifiqui la denúncia, la jutgessa investigarà si té fonament per tirar-la endavant o arxivar-la.
joan saura
Comparteix
   


Etiquetes
La denúncia contra Saura, Joan Boada, i tres comandaments dels Bombers es basa en les declaracions judicials que van fer l'alcalde d'Horta de Sant Joan, Àngel Ferràs, i el cap del parc de Bombers voluntari d'Horta, Vicent Creus. Joan Saura ha reiterat que de moment no té res més a dir perquè ja ho va fer tres cops en la comissió d'investigació feta al Parlament.

100 dies de retallades

L'exconseller d'Interior ha fet aquestes declaracions en el marc de la seva vista a Tarragona on ha valorat els 100 primers dies del Govern de Mas. En aquest sentit, Saura ha assegurat que 'no hi ha hagut cap govern democràtic que hagi aixecat tantes respostes i mobilitzacions' en 100 dies com el de CiU.

Joan Saura ha dit també que 'mai a la història' s'havia produït un atac tan gran a l'estat del benestar. Segons el líder ecologista, tots aquests canvis, principalment en salut i sanitat, que lidera el Govern de Mas trenquen el principi bàsic de la cohesió social i els de la igualtat.

En clau econòmica, Saura ha explicat que el Govern pot apostar per flexibilitzar l'ajustament del tipus de dèficit i no preocupar-se tant per privatitzar els serveis socials o la sanitat. Saura ha assegurat que Catalunya té diners per evita aquesta privatització i ha dit que és 'fals' que la despesa sanitària sigui excessiva.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.