directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

directe!cat arriba a un acord amb l'ACN per tal d'oferir els continguts de l'agència a Internet

Els lectors disposaran de l'última hora dels Països Catalans a un sol clic

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

Des d'avui directe!cat ofereix els continguts de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) a tots els seus usuaris. Els nostres lectors passen a disposar de l'última hora als Països Catalans a través d'una barra horitzontal, i també tindran la possibilitat de consultar les últimes notícies que ha generat l'agència classificades per secció o accessibles a través de sindicació RSS.
directe acn
Comparteix
   


Etiquetes
etiqueta psc
El diari digital directe!cat ha arribat a un acord amb l'Agència Catalana de Notícies (ACN) per tal de fer servir la interfície digital del diari com a frontal visible de l'ACN. D'aquesta manera, l'agència espera poder acostar-se una mica més al sector de la premsa digital catalana, que augmenta el nombre de mitjans any rere any, mentre que directe!cat gaudirà d'un servei de notícies públic a temps real accessible des del web www.directe.cat/acn

Amb aquest acord, directe!cat permetrà visualitzar els darrers titulars des de qualsevol secció del diari a través d'un ticker horitzontal: un panell on van apareixent les darreres notícies en scroll, de manera que sigui el moment del dia que sigui, sempre apareixerà la darrera hora informativa a directe!cat a través de les notes de l'ACN.

A més, el servei comptarà amb un servei de subscripció a través d'RSS, tant a nivell general com a nivell temàtic, ja que les notícies es filtraran per diferents categories: política, internacional, cultura, societat, economia, esports i agricultura.

El director de directe!cat, Joan Camp, ha declarat que 'amb aquest acord som capaços d'unir sinergies i aconseguir beneficis per a les dues bandes, ja que fins ara no hi havia cap gran diari digital en català que usés els serveis de l'agència, i precisament per aquest motiu, l'agència necessitava un aliat a la xarxa per tal de poder presentar els seus serveis'. D'altra banda, ha afegit que 'd'aquesta manera, directe!cat s'aprofita de tenir un aliat de la dimensió de l'ACN, que permetrà que tots els nostres lectors puguin gaudir de totes les notícies del nostre àmbit i l'actualitat global en clau catalana, de manera totalment fàcil, ràpida, de qualitat i sobretot a temps real, perquè ja sabem que a Internet, la immediatesa és una de les qualitats més ben valorades'.

L'ACN és una de les primeres agències de notícies digitals creades a Europa i opera des de l'any 1999. És pionera en l'ús de les tecnologies de la informació, el teletreball i l'organització descentralitzada aplicats a un entorn periodístic virtual. L'ACN utilitza una tecnologia pròpia, potent i moderna, que permet oferir un servei extremadament competitiu als abonats. La producció informativa es presenta en formats de text, àudio, fotografies i vídeo digitals incorporables tant a mitjans tradicionals com a plataformes de continguts lligades a l'actualitat, com Internet, telefonia mòbil, PDA o la TDT. L'agència fa visible als mitjans de comunicació generalistes i al món la realitat local i comarcal i acosta, als mitjans locals i comarcals, la informació d'àmbits que no els són propers però que els afecten directament des de l'actualitat política, social, econòmica o cultural.

directe!cat és un diari digital aparegut el passat mes d'abril, però que compta amb la gestió d'un equip de professionals amb prop de 10 anys a la xarxa digital catalana a través d'altres projectes d'envergadura com Racó Català o Blocat entre d'altres. La sortida d'aquest diari digital ha calat de seguida en el públic català, i s'ha fet un forat, gràcies sobretot a la xarxa privada de blocs indirecte!cat, on 30 personalitats diferents donen la seva opinió cada dia.





COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.