directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 09:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu prefereix un cara a cara amb Gallardón i no amb Trias

Afirma que és per confrontar el model de Barcelona amb el de Madrid · La Junta Electoral va prohibir el debat · L'alcalde assegura ara que el candidat de CiU no hi està 'predisposat'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha explicat aquest dimarts que ha proposat a l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, fer un debat per confrontar els dos models de ciutat. Segons Hereu, Madrid és l'exemple d'un model 'conservador' mentre que Barcelona representa un model 'progressista', en el camp social, urbanístic, econòmic i de concepte de ciutat. L'alcalde de la capital catalana considera que 'poder contrastar aquests dos models en un moment electoral seria clarificador del debat polític'. De moment Madrid no ha respost a la proposta. D'altra banda, Hereu ha dit que no veu 'moltes ganes de fer un cara a cara' al candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias. De fet, la Junta Electoral ja ha prohibit, com va passar a les eleccions al Parlament, que es faci un cara a cara municipal.
gallardón, hereu, madrid, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Hereu creu que seria 'interessant' fer un debat amb l'alcalde de Madrid abans de les eleccions municipals, 'per confrontar exemples de dos models de ciutat molt diferents'. 'Seria un debat positiu perquè tenim estratègies radicalment oposades, i seria bo poder-les contraposar'. Hereu creu que 'hi ha una manera progressista i una conservadora de construir ciutats i tenen resultats molt diferents'. L'alcalde de Barcelona encara no ha rebut resposta per part de Madrid.

D'altra banda, Hereu ha considerat que el candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias no està predisposat a fer un cara a cara. 'M'agrada debatre i contrastar directament els models, però no estic veient moltes ganes', ha assegurat Hereu. 'Per mi no quedarà fer cares a cares en diferents formats i llocs, però no veig molta predisposició a fer-ho', ha afegit en aquest sentit.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.