directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 09:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'excapità de la selecció catalana d'hoquei patins, Jaume Llaverola, 'fitxa' per ERC-RCat

Dóna suport a la llista independentista d'Igualada

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 7 vots )
carregant Carregant

El porter de l'Igualada Hoquei Club (IHC) ha mostrat públicament el seu suport cap al projecte que Esquerra Republicana i Reagrupament basteixen conjuntament a Igualada. ‘Fins el moment no m’havia significat públicament en qüestions polítiques, però els noms i el projecte de la candidatura independentista que ha aconseguit bastir en Joan Torras avala un gran futur per a Igualada’, ha manifesta Llaverola, que el 2004 va optar per abandonar la selecció espanyola d'hoquei patins i jugar només amb la catalana. ‘El meu suport és per una candidatura amb la que no tinc dubte que defensarà l’esport igualadí i català, i que lluitarà per la meva ciutat i pel meu país’ ha afegit.
Jaume Llaverola, hoquei patins, selecció catalana
Comparteix
   


Etiquetes
Llaverola ha defensat durant 11 anys els colors del país amb la Selecció catalana d’hoquei patins, amb la que guanyà una Copa Amèrica i tres Golden Cups. En una entrevista amb el diari local anoiadiari·cat, va assegurar que Catalunya era una potència esportiva prou important com per enfrontar-se a Espanya amb cara i ulls.

Per la seva banda, el cap de llista igualadí, Joan Torras, s’ha mostrat molt satisfet amb la incorporació del porter igualadí a la candidatura. ‘Que un emblema de l’esport igualadí i català com en Jaume Llaverola et doni el seu suport és un immens compliment’ ha revelat Torras. En aquest sentit, l’alcaldable també ha declarat que ‘l’entrada de Llaverola a la llista d’Esquerra Republicana - Reagrupament és un exemple més de la voluntat de la nostra candidatura d’unir per sumar, de teixir grans complicitats personals i programàtiques pel bé de la ciutat’.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.