directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 8 de maig de 2024 17:04 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

La Plataforma per la Llengua espera més de 1.500 participants al 'lip dub' pro-català

S'enregistrarà avui i demà a Barcelona · Té per objectiu 'destacar el paper del català com a element d'inclusió de les persones nouvingudes i com a eina que contribueix a la cohesió social'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

La Plataforma per la Llengua i 23 associacions de nouvinguts organitzen avui i demà el rodatge del primer Lip dub per la Llengua, que es preveu que comptarà amb la presència de més de 1.500 figurants. Al ritme de la coneguda cançó Corren, del grup manresà Gossos, s'enregistrarà avui a la plaça Universitat de Barcelona i, demà, a la Rambla del Raval, amb l'objectiu de 'destacar el paper del català com a element d'inclusió de les persones nouvingudes i com a eina que contribueix a la cohesió social'.



Comparteix
   


Etiquetes
El projecte porta el segell de la productora que va realitzar a Vic el famós lip dub per a la independència i comptarà amb la participació activa de nombrosos col·lectius de nouvinguts i també de moltes personalitats conegudes, com l’actor Quim Masferrer, dels Teatre de Guerrilla, l’actor i director Joel Joan, la cantant Núria Feliu, el grup juvenil Macedònia o els mateixos integrants de Gossos, entre d’altres.

La Plataforma per la Llengua preveu la participació 'd'un mínim de 1.500 persones', per bé que també avisa que 'aquesta xifra es podria quedar petita tenint en compte l’allau de peticions i consultes que s’han rebut des de les entitats organitzadores'. Així, per exemple, per a demà ja hi ha confirmades més de 20 comparses, una de les quals comptarà amb l'assistència de prop d’un centenar de persones.

Un lip dub ('doblatge labial', en anglès) és un vídeo musical realitzat per un grup de persones que sincronitza els seus llavis, gestos i moviments amb una cançó popular. Posteriorment, s'edita la gravació incorporant la cançó original com a banda sonora.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo supera el casting com a tertulià de xou d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.