directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 23:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El Govern garanteix que la Casa de la Generalitat a Perpinyà seguirà enfortint les relacions transfrontereres

Germà Gordó diu en una resposta parlamentària escrita que es fomentarà l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El nou director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Joan Gaubí, centrarà el seu treball en 'millorar les relacions culturals i de suport a la llengua i la cultura catalanes, en impulsar les col·laboracions entre entitats del nord i del sud amb interessos comuns i en enfortir les relacions econòmiques transfrontereres'. Així ho especifica el secretari del Govern, Germà Gordó, en una resposta parlamentària escrita, en la qual garanteix 'la voluntat i el compromís del Govern de continuar en el treball impulsat en els darrers anys per fomentar la cooperació transfronterera i l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer'.
Gordó argumenta que el nomenament de Gaubí, el passat 28 de gener, posa de manifest la voluntat de continuïtat en el treball de la Casa de la Generalitat. D'aquesta manera dóna resposta a una pregunta al Govern sobre la direcció de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, formulada per la diputada Anna Simó (ERC). La resposta ha estat publicada en el Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya del dimarts passat, 12 d'abril.

En el mateix butlletí, el secretari del Govern també respon una altra pregunta de la mateixa diputada sobre l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer i les atribucions de la Casa de la Generalitat a Perpinyà. En aquesta contesta, Germà Gordó reafirma que l'organisme 'continuarà impulsant i participant de forma activa a l'Eurodistricte de l'Espai Català Transfronterer per tal de promoure una estratègia de cohesió socioeconòmica comuna a partir de la cooperació transfronterera de proximitat'. En la resposta escrita, el secretari del Govern també recorda que un dels encàrrecs de la Casa de la Generalitat és 'millorar la fluïdesa de les relacions econòmiques entre banda i banda dels Pirineus, impulsant projecte comuns que aglutinin tant institucions públiques com iniciatives privades'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.