directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 18 de juny de 2024 19:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vidal-Quadras reclama 'austeritat extrema' de la despesa pública davant la crisi

També ha defensat la 'congelació' de les plantilles de funcionaris

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El número quatre de les llistes del PP a les eleccions europees, Aleix Vidal-Quadras, ha defensat com a mesura prioritària per a sortir de la crisi una 'austeritat extrema' de la despesa pública. En aquest sentit, ha apostat per prescindir de tot allò que no sigui 'estrictament necessari', com alguns 'estudis i viatges superflus' dels govern català i espanyol. També ha defensat la 'congelació' de les plantilles de funcionaris i 'acabar' amb els 'càrrecs de confiança, enxufats, endollats, amics i parents'. Una altra despesa prescindible segons el candidat popular són les 'accions a l'exterior' del Govern, que no són més que 'pura façana', i els 'parcs de cotxes oficials', que són 'un escàndol'.
aleix vidal-quadras, pp, ppc
Comparteix
   

Aleix Vidal-Quadras s'ha reunit aquest diumenge amb representants de la Federació d'Associacions de Vivendes de Protecció Oficial i posteriorment ha visitat el parc aquàtic Illa Fantasia, situat a Premià de Dalt, des d'on ha reivindicat a l'Administració catalana que apliqui les mesures reclamades per la federació en aquest context de crisi. Una d'elles, segons ha explicat Vidal-Quadras, seria la de 'flexibilitzar' el pagament de les hipoteques a totes aquelles persones que a causa de la crisi no poden complir amb els pagaments, de manera que sigui el Govern qui es faci càrrec del pis i s'eviti d'aquesta manera que el banc posi el pis a subhasta.

Una altra demanda d'aquest col·lectiu, que el candidat popular ha fet seva, passa per facilitar uns crèdits especials per a totes aquelles famílies que no poden pagar, per exemple, les despeses de comunitat, fet que provoca una degradació progressiva de determinats barris, 'molt preocupant' segons ha dit Vidal-Quadras, ja que comporta conseqüències socials 'molt negatives'.

'Pugen PP i CiU, baixa el tripartit'

Vidal-Quadres s'ha referit, a una setmana per a les eleccions, a les darreres enquestes que apunten a una victòria dels populars enfront els socialistes, a nivell espanyol. Segons el candidat popular, el PP guanyarà les eleccions, 'cosa lògica', ha considerat, ja que després del 'fracàs del govern' la gent 'té ganes d'enviar un senyal de rebuig davant la incapacitat de fer front a la crisi'.

Pel que fa a les enquestes publicades pel diari El País, que apunten a una victòria àmplia dels populars, Vidal Quadras ha expressat la seva sospita davant una suposada voluntat amagada de 'mobilitzar l'electorat socialista'. Malgrat tot, segons ha afegit, la incògnita no és qui guanyarà sinó el 'marge' de vots entre el PP i el PSOE, que serà un reflex 'del nivell de rebuig de la societat espanyola al govern socialista'.

A nivell català, Vidal-Quadras ha pronosticat una pujada de PP i CiU, respecte els resultats obtinguts en les darreres eleccions, i una baixada generalitzada dels partits que integren el Govern, i molt especialment dels socialistes catalans, que segons el candidat popular 'també pagaran les conseqüències de la crisi i la ineficàcia del govern de Zapatero', així com 'dels seus propis errors i de les seves polítiques a Catalunya. Així, segons Vidal-Quadras, l'electorat socialista 's'abstindrà més que en altres ocasions, per desencís i desànim, i part d'aquests vots aniran al PP i potser també a CiU', segons ha opinat.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Ja hi ha llocs que no volen mallorquins al barri ni llatinoamericans a la casa

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.