directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 21:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Delort reitera que l'actuació policial després de la victòria del Barça 'va ser la correcta'

Tres culers han denunciat la policia per impactes de pilotes de goma durant la celebració de la Champions

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari de seguretat del departament d'Interior, Joan Delort, ha reiterat avui que l'actuació dels Mossos d'Esquadra dimecres a la nit, després de la victòria del Barça a la final de la Champions League, 'va ser la correcta' (fotogaleria de la celebració). Delort també ha destacat que l'administració prefereix esperar per veure com evolucionen les possibles denúncies i ha deixat clar que no es plantegen prohibir l'ús de pilotes de goma per part dels Mossos d'Esquadra.
canaletes, barça, festa, celebració
Comparteix
   

En declaracions a l'ACN, Delort ha lamentat que hi hagi hagi possibles ferits després dels actes de celebració de dimecres passat a la nit, però ha volgut 'precisar' que 'l'actuació de la policia va ser la correcta'. De fet, ha assegurat que 'si una cosa va presidir l'actuació de la policia va ser la prudència'.

Pel que fa a les possibles denúncies per la utilització de pilotes de goma, Delort ha destacat que és prematur valorar-les, però ha destacat que ell en té constància d'una i que els va fer dubtar: 'Ens va dir que estava en un lloc i l'endemà vàrem veure als mitjans de comunicació que era en un altre lloc', ha explicat.

Finalment, Delort ha assegurat que no es plantegen l'ús de pilotes de goma per part dels Mossos d'Esquadra: 'És una tècnica que s'utilitza a tot l'estat espanyol', ha recordat.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
manel fletxa perpinya
1 de juny de 2009, 19.32 h

a franca els policies son totalment contra l'utilitzacio de pilotes de gomes. dieun que es d'una altra epoca (franco) perque pot fer molt mal.prefereixen els gaz lacrimogen que permeten fer fuguir la quasi totalitat de la gent. axio s'utilitza solament a espanya es molt greu


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
1 de juny de 2009, 15.00 h

És evident que hi ha una conxorxa entre els PSOEmoltillistes i els seus agents del CNI infiltrats als mossos per desprestigiar-los, amb la inconmensurable col.laboració de l'inutil de'n Saura i els seus sequassos incapassos de detectar-ho. És inprescindible per desactivar un cos policial que resultará decissiu per mantenir l'ordre pùblic els dies posteriors a la proclamació de la independencia, quant els provocadors espanyolistes causin greus alderulls per fer-se a continuació les victime... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.