directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias titlla d'irresponsable a Salgado per denegar els fons de competitivitat

El candidat de CiU subratlla que una ministra 'ha d'actuar intentant ajudar perquè les coses li vagin bé a Catalunya'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El president de CiU a l'Ajuntament i candidat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha titllat aquest diumenge d'irresponsable la vicepresidenta d'Economia del govern espanyol, Elena Salgado, després que aquest dissabte hagi indicat que no es pagaran a la Generalitat els 1.450 milions del fon de competitivitat. Trias ha demanat a l'alcalde Hereu que la repliqui en aquest sentit i també li exigeixi el fons de competitivitat. Una ministra, ha subratllat el candidat de CiU, 'ha d'actuar d'una forma diferent intentant ajudar a que les coses li vagin bé a Catalunya'. 'Si les coses van bé a Catalunya, també li van bé a ella', ha afegit.
xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes
Trias s'ha referit a les declaracions que aquest dissabte va fer la vicepresidenta d'Economia del govern espanyol, Elena Salgado, en què indicava que no es pagaran a la Generalitat els 1.450 milions del fons de competitivitat ja que el govern espanyol no té, assegurava la vicepresidenta, l'obligació legal d'avançar enguany aquests diners.

En aquest sentit, Trias ha dit que es tracta de donar resposta a una situació difícil que no ha creat el partit que governa a la Generalitat i que és una 'irresponsabilitat' que la vicepresidenta, 'que forma part del partit que ha fet aquest forat', faci aquestes declaracions 'una rere altra'. Una ministra, ha apuntat el candidat de CiU, 'ha d'actuar d'una forma diferent intentant ajudar perquè les coses li vagin bé a Catalunya'. 'Si li va bé a Catalunya les coses li van bé a ella', ha afegit.

Trias ha insistit que la vicepresidenta d'Economia espanyola està 'equivocada' i 'hauria de corregir els seus plantejaments i la manera de donar els missatges perquè s'ha de generar tranquil·litat i il·lusió'. 'Ens en sortirem i cal no posar més pals a les rodes dels absolutament necessaris', ha puntualitzat.

D'altra banda, el candidat de CiU a l'Ajuntament de Barcelona ha apuntat que el missatge de la vicepresidenta 'demostra un gran menyspreu' envers el grup del PSC. En aquest sentit, Trias ha demanat a l'alcade Hereu que expliqui i repliqui a Salgado i li digui que el PSC 'té prou grau d'autonomia per exigir aquests diners per a Catalunya'. 'Espero que els hi exigeixi i que vagi a la tribuna del Parlament espanyol i voti a favor que Catalunya rebi els diners que ha de rebre', ha insistit.

'S'ha de posar sentit comú i s'ha de reclamar el que es necessita. Una cosa és la situació econòmica i una altra son els diners que necessitem i donem. No reclamem res que no sigui nostre', ha sentenciat Xavier Trias.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.