directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 09:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Tot a punt pel concert dels Stones

L'Ajuntament de Barcelona ha preparat un dispositiu de mobilitat especial per afavorir els accessos a l'Estadi Olímpic Lluís Companys

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Milers de persones es concentraran aquest vespre a l'estadi olímpic de Montjuïc arran del concert que els mítics Rolling Stones dediquen a tots els barcelonins. Per tal d'evitar aglomeracions i facilitar els accessos a la zona, l'Ajuntament de Barcelona ha desplegat un dispositiu especial, amb un reforç específic del transport públic i de la Guàrdia Urbana.
mick jagger rolling stones
Mick Jagger, en un concert recent

Comparteix
   


Etiquetes
Fins a 55.000 persones poden pujar la muntanya de Montjuïc per tal de veure els Stones en la seva última gira, després que l'anterior tour fos anul·lat pel fatídic accident de Keith Richards i el cocoter. Aquests aficionats van adquirir les entrades a uns preus que oscil·laven entre els 65 i els 185,50 euros.

En previsió a possibles aglomeracions, es tallarà la circulació a l'avinguda de l'Estadi, per tal de facilitar l'accés del públic, des de les 14:00 hores i fins a la finalització del concert. A la zona de la plaça d'Espanya, l'avinguda Reina Maria Cristina mantindrà un sol carril de circulació en cada sentit, també aquella nit; i l'avinguda Rius i Taulet s'obrirà al trànsit rodat amb condicions de normalitat.

Per facilitar els desplaçaments dels assistents tant a l'entrada com a la sortida del concert, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha previst un servei específic, com prolongar la xarxa de Metro i del Funicular de Montjuïc fins a la 1 de la matinada, amb l'objectiu de poder garantir els desplaçaments de sortida del concert i reforçarà el personal de les estacions on es preveu més afluència de passatgers.

També es pot accedir a l'estadi olímpic en transport públic amb les línies d'autobús, 50 (Trinitat Nova - Parc de Montjuïc), 55 (Pl. Catalana - Parc de Montjuïc) i Bus Parc de Montjuïc (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc). El consistori recorda que plaça Espanya és un centre neuràlgic de comunicació on conflueixen la xarxa de metro (a l'estació d'Espanya, L1 i L3), els FGC, diferents línies d'autobusos de TMB i altres línies d'autobusos metropolitans.

Aquesta nit funcionaran 18 dels 22 trams de les escales mecàniques de Montjuïc. Després d'un any de renovació, l'accés des de Maria Cristina – sortida del Metro, fins a la Font Màgica estarà a ple funcionament. També seran operatius els trams del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i els de la pujada fins a la recta de l'estadi. Els 4 trams del carrer de la Guàrdia Urbana (passeig de les Cascades - MNAC), acabaran la remodelació a final de mes. Les escales tenen un funcionament ininterromput les 24 hores del dia.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
bacus fletxa BCN
21 de juny de 2007, 08.58 h

Warm Up Act / Teloners:

Biffy Clyro i Loquillo


http://www.iorr.org/tour05/tour07.htm


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.