directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 20 de setembre de 2024 18:55 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Romeva diu que Vidal-Quadras és 'irrellevant' a Catalunya i que 'ningú l'escolta'

El PP va ser la segona força a Catalunya en les darreres europees

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees, Raül Romeva, ha tret importància a la proposta de Vidal-Quadras de reformar la Constitució per 'frenar' el nacionalisme no espanyol. Romeva ha afirmat que es tracta d'una nova 'sortida de to' del dirigent popular de qui ha dit que 'no té cap rellevància a Catalunya' i que 'no se l'escolta ningú'. El candidat ecosocialista ha manifestat que la única 'arma' per a 'fer sortir aquest tipus d'opinions de les institucions' són les eleccions. Romeva ha fet una crida a demostrar 'democràticament' que posicions com la de Vidal-Quadras són minoritàries a Catalunya. Tot i això, convé recordar que el Partit Popular va ser la segona força més votada a Catalunya en les darreres eleccions al Parlament europeu.
romeva
Comparteix
   

En la seva visita d'aquest dimecres a Tortosa, Romeva ha estat acompanyat pel secretari general d'ICV, Joan Herrera, i per l'eurodiputat i vicepresident del grup dels Verds al Parlament Europeu, Pierre Jonckheer, que ha mostrat el 'suport total' del grup a la candidatura de Romeva i ha demanat el vot ecologista perquè el grup Verd europeu sigui 'més fort' i pugui 'liderar' determinats àmbits i polítiques al Parlament Europeu.

ICV també imita la campanya socialista


Per la seva banda, Herrera ha fet al·lusió a la nova campanya que ha posat en marxa ICV per Internet, en la qual ha canviat les cares dels polítics que apareixen en el cartell electoral del PSC. 'Volem que es posin totes les cares dels polítics de dretes, del passat i del present', ha manifestat Herrera, que ha criticat que el PSC 'ha oblidat les cares dels polítics de dreta amb qui s'entén i a qui acabaran votant', fent referència a dirigents com Sarkozy o Durao Barroso. Així, Herrera ha demanat a la candidata socialista, Maria Badia, que en el tancament de la campanya 'tregui totes les cares de la dreta'.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
3 de juny de 2009, 18.54 h

En canvi el PSOE, gràcies a Esquerda ho controla tot, tot i tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
La dreta madrilenya en contra de la violència de gènere

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.