directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Comunicació doble fletxa

TV3 al País Valencià? Torni després de les eleccions espanyoles del 2012

Homs recorda que ni Montilla ni Clos no van fer res per desencallar la situació quan van ser ministres d'Indústria

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha reconegut aquest dimecres que té la sensació que no es podrà veure TV3 al País Valencià fins després de les eleccions espanyoles del 2012. 'Intentarem resoldre-ho d'una altra manera i abans, amb converses amb el govern valencià, però no generem expectatives que no depenen de nosaltres', ha demanat, recordant que igual de responsable d'aquesta situació és el PP com els llavors ministres d'Indústria José Montilla i Joan Clos. Ha remarcat que la polèmica s'acabaria si el govern espanyol donés un tercer múltiplex al govern valencià, com sosté el PP, i llavors s'haurien acabat les excuses per no veure TV3 al País Valencià.
tv3, protestes, valència, país valencià, corts valencianes
Comparteix
   


Etiquetes
En declaracions a Rac1, Homs -que precisament es troba València juntament amb el president de la Generalitat- ha remarcat que una part de raó sí que té la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, quan fa èmfasi en què la qüestió de TV3 al País Valencià se solucionaria donant un tercer múltiplex als valencians, com ha promès que farà Mariano Rajoy si arriba a la Moncloa. 'Aquest és el punt feble dels socialistes, perquè no han volgut donar aquest tercer múltiplex al·legant motius tècnics, però vés a saber', s'ha queixat el secretari general de Presidència.

I és que segons ell, tan responsable és Francisco Camps com José Montilla, perquè aquest últim va demanar a l'Associació Cultural del País Valencià (ACPV) que deixés lliure el seu canal per a una emissora privada assegurant que Camps ja els donaria freqüència.

'Aquí hi ha hagut responsabilitat de Camps, però també de Montilla' i de Joan Clos, ha dit, perquè tots dos van ser 'incapaços' quan eren ministres d'Indústria de donar aquest tercer múltiplex al País Valencià. Això, al seu parer, 's'ha d'explicar amb totes les lletres perquè dóna la sensació que de culpable n'hi ha un, quan responsables són PP i PSOE'.

Sobre la reunió entre Mas i Camps que finalment ha estat anul·lada per motius de salut del popular, Homs ha dit que li consta que el president de la Generalitat valenciana volia reunir-se amb el català, i ha reconegut que no sabia que Camps sí assistirà finalment a la final de la Copa del Rei d'Espanya.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
22 d'abril de 2011, 09.56 h

-fa la sensació. No 'dóna'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
22 d'abril de 2011, 09.48 h

És a València al costat del president. No 'juntament'


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.