directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

L'afició comença a omplir València de blau-grana

Els primers culers han arribat entre aquest dimarts i dimecres al matí per veure la final de la Copa del Rei de futbol entre el F.C. Barcelona i el Reial Madrid

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'afició culer comença a omplir de blaugrana els carrers de València. Aquest dimarts a la tarda ja es podien veure els primers aficionats passejant pels carrers del centre de la ciutat a l'espera del desembarcament massiu, que es produirà a partir d'aquest dimecres al migdia. La previsió és que arribin més de 20.000 aficionats per assistir a la final de la Copa del Rei d'aquest vespre entre el F.C. Barcelona i el Reial Madrid a l'estadi de Mestalla. Cotxes particulars, autobusos i tren són els mitjans de transport escollits pels aficionats. Aquest dimecres a les 09.59h ha arribat el primer tren provinent de Barcelona amb desenes d'aficionats optimistes i confiats en la victòria del seu equip.
Barça, afició, València, futbol
Comparteix
   


Etiquetes
És el cas de Paola, de Barcelona, una de les aficionades que ha arribat aquest dimecres amb l'Euromed de les 09.59h a l'estació Joaquim Sorolla de València. Aquesta aficionada blaugrana creu que el F.C. Barcelona guanyarà 4-1 amb gols de Messi, Xavi i Villa. 'Jugarem millor que el dissabte" assegura tot desitjant "a mi m'agradaria que marqués primer el Cristiano Ronaldo i que després marquéssim quatre gols'.

També provinent de Barcelona, Xavier pronosticava en declaracions a l'ACN un 3-1 amb el desig 'que es destapi Villa', que arrossega nou partits sense veure porteria. Xavier també ha confiat en la bona actuació de l'àrbitre 'si es porten bé i es treuen el color blanc de la samarreta, hi haurà gols'.

Al seu costat, el Cristian, d'Arenys de Munt, es mostrava una mica menys optimista en el pronòstic 'Anirà una mica més disputat, guanyarem 2-1 o 3-1', augurava, 'i el que marcarà segur serà el Messi'. Aquest aficionat considera que si marca primer el Reial Madrid serà difícil de superar i que el blaugrana patiran. 'En una final sempre pateixes però dependrà de qui marqui primer, si marquen nosaltres primer, serà fàcil', assegura.

No serà fins a les 13.30h d'aquest dimecres quan arribi el primer tren que Renfe ha disposat expressament per al partit i que anirà ple d'aficionats blaugrana. S'espera que més de 20.000 culés assisteixin a la final de la Copa del Rei a Mestalla. El F.C. Barcelona ha habilitat una zona al Campus de Tarongers de la Universitat de València per acollir els aficionats i on s'han organitzat concerts i activitats fins les 20h d'aquest vespre.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Cesc fletxa València
21 d'abril de 2011, 13.55 h

Molts blaugranes no vàrem arribar ahir, molts ja hi èrem a València des de sempre.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
20 d'abril de 2011, 14.34 h

Crec que 120 decibel·lis justificaríen plenament que els jugadors del Barça, i perquè no els del Madrid? se'n protegeixissin tot tapant-se les oídes quan sonés la "Marxa dels Estornuts".


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.