directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 11:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Vidal-Quadras creu que el nou finançament és 'inviable' i aposta per 'racionalitzar' l'estat de les autonomies

Afirma que l'Estatut és un 'disbarat'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PP a les eleccions europees, Aleix Vidal-Quadras, ha considerat 'inviable' tirar endavant el nou model de finançament de les autonomies donada la conjuntura econòmica, en referència a la nova promesa de Zapatero ahir en l'acte central de campanya del PSC. 'És impossible', ha dit, 'estabilitzar' el sistema financer, 'protegir' la gent que està a l'atur i alhora 'donar més diners a les autonomies', ha assegurat, en resposta al president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, que aquest dijous va prometre 'el millor finançament de la història de Catalunya'. Vidal-Quadras ha acusat Zapatero de 'liquidar la cohesió nacional', sota l'impuls del 'disbarat' que és l'Estatut d'Autonomia català, i ha apostat per 'racionalitzar' l'estat de les autonomies.
alejo vidal quadras pp eleccions europees partit popular
Comparteix
   

Vidal-Quadras ha titllat Zapatero d''irresponsable' per continuar fent 'promeses impossibles de complir', després de refermar, aquest dijous durant un acte de campanya del PSC, la seva intenció de pactar amb Catalunya 'el millor' finançament de la seva història. En aquest sentit, el candidat popular ha considerat 'impossible' i 'inviable' estabilitzar i sanejar el sistema financer, protegir totes les persones que s'han quedat sense feina i, 'simultàniament' donar 'més diners' a totes les autonomies. 'És impossible, no es pot fer', ha insistit.

El candidat popular ha culpat el president del govern de l'actual 'descontrol' de l'estat de les autonomies, negociat amb un gran 'consens' durant l'època de Felipe González (PSOE), segons ha remarcat. Unes negociacions en el marc de l'estat de les autonomies que van continuar durant l'etapa de José María Aznar (PP), amb els acords Aznar-Pujol (CiU), que 'malgrat s'acostaven al límit encara estaven dins el marc constitucional raonable', ha considerat el número quatre a la llista del PP amb vista a les eleccions del 7 de juny.

Amb l'arribada de Zapatero, però, la situació 'ha esclatat', segons ha denunciat Vidal-Quadras, a causa de la reforma dels estatuts de les autonomies, impulsada 'pel disbarat que és l'Estatut de Catalunya', i ha comportat una 'fragmentació' de l'Estat, 'l'ha afeblit', ha afegit, i ara està 'a punt de liquidar la cohesió nacional'. 'I això ho hem d'aturar i hem de reconduir l'estat de les autonomies', ha defensat Vidal-Quadras. Una 'reconducció' i 'racionalització' de l'estat de les autonomies que passa, segons el candidat popular, per una reforma de la Constitució que han de pactar els dos grans partits a nivell espanyol, segons Vidal-Quadras, PP i PSOE.

El número quatre a la llista del PP a les eleccions al Parlament Europeu s'ha desplaçat en el darrer dia de la campanya electoral a Montcada i Reixac amb l'objectiu de visitar les obres del TGV al seu pas per aquesta localitat. Vidal-Quadras, que finalment no ha pogut accedir a les obres, ha denunciat les traves que els ha posat l'Ajuntament (PSC), que segons ha dit els ha 'prohibit' la visita, segons paraules de Vidal-Quadras.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
6 de juny de 2009, 03.24 h

El Mitings del Alejo. www.youtube.com/watch?v=blebM70Y1Sg








Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juny de 2009, 03.10 h

Des-de que l'Oriol Junqueres el deixa KO; El Negrero Alejo. nomes ha dit mes i mes disbarats cada volta incrementa'n el seu nivell de fanatisme i paranoia. A la Cambra de Comerç fou un trist espectacle de si mateix. Un dia el veurem per Sitges gesticulant i parlan sol www.youtube.com/watch?v=blebM70Y1Sg />







Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.