directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 18:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La campanya més digital

Partits i candidats es llancen a la xarxa esgotant els últims instants abans de la jornada de reflexió

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Una de les novetats d'aquesta campanya per a les eleccions europees ha estat la irrupció de ple de les noves eines que Internet ofereix per a fer arribar el missatge polític, fora dels canals tradicionals, a la ciutadania. El Facebook i YouTube han estat les estrelles d'aquesta campanya i han estat utilitzat molt intensament per totes les formacions. A més, d'aquesta manera s'esgota i s'exprem fins a l'últim moment la possibilitat de fer campanya ja que, a diferència dels mitjans tradicionals, tot aquell material que ha estat penjat a la xarxa o que corre a nivell particular d'usuari a usuari no està, ni pot estar, supeditat a les restriccions de la jornada de reflexió. A continuació podeu veure una mostra de les darreres iniciatives a la xarxa d'aquesta campanya electoral.
debat tv3 eleccions europees candidats
Comparteix
   

CiU

Convergència i Unió ha volgut aprofitar al màxim l'acte final de campanya amb tots els líders convergents i durant el divendres ha recordat a tothom a través del Facebook que, si no es podia assistir a l'acte, es podia seguir tot plegat a través del web de CiU on s'ha habilitat una aplicació per veure la retransmissió en directe de la 'festa final de campanya'.


 
ERC

El candidat d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, ha publicat avui un 'making off' de la campanya amb un recull d'imatges i situacions que s'han produït al llarg de la campanya arreu del territori.
 

PSC

Els socialistes catalans van sorprendre aquest dijous al vespre fent servir la tàctica de l'entrenador del Barça, Pep Guardiola, per motivar els jugadors a la final de la Champions fent la seva peculiar versió de la pel·lícula Gladiator amb la intervenció de Montilla, Zapatero, Chacón i González (vídeo). La candidata, Maria Badia, només sortia uns instants al final del vídeo. Durant tots aquests dies, però, s'ha pogut seguir l'activitat de la candidata en un diari de campanya a YouTube. Aquest divendres se n'acomiadava així.

ICV-EUiA

El candidat d'ICV-EUiA, Raül Romeva, s'ha decidit directament a penjar un vídeo al seu web de campanya que ha circulat ràpidament per la xarxa on demana el vot amb el títol 'Vota el que sents, vota el que ets'.

 
 
PP

El partit popular continua amb la seva campanya per aconseguir que el candidat número 23, Santi Fisas, surti escollit ja que aquest escó se'l disputa, segons el CIS amb la número dos de Junqueras. YouTube també ha servit per donar a conèixer aquest candidat que, si no fos per aquesta circumstància, no hauria estat tan protagonista.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
pasbort fletxa Vila-real
7 de juny de 2009, 10.33 h

MARE....què arribarà al 10% els votants?, tant sels infot les cabronades que ens han fet passar? que...continuem ESCLAUS tant s´els infot!! que no puguen arribar a final de més..no els preocupa de res? si jo em pugués sentir LLIURE els anviaria a fer la mà, més agust que el "Guerra"xiquets si voleu l´INDEPENDENCIA=LLIBERTAT crec que si VOTEU guanyarem per majoria absoluta...amb les mans lliures per fer i dester!!!.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
6 de juny de 2009, 15.45 h

A Brussel·les amb Junqueres ... Recorda Oriol la nostra Anàbasis. (l'Expedició dels 10.0000 a Brussel·les "WE WANT A CATALAN STATE IN EUROPE" Et saludem i felicitem De tot cor. www.youtube.com/watch?v=SXs3-R2KFiw


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
6 de juny de 2009, 15.21 h

Be en aquesta campanya en "David" Junqueres s'ha carregat a Alejo que el desemmascara al negrer de castellà seguidor i simpatitzant de extrema dreta; mentider i fòbic anticatala. A corre-cuita es canviant el seu perfil a Wikipedia. El cúmul fou a la Cambra de Comerç. Semblava fora de si. inclús acusa al PSOE del desastre de Chernobil. Lo que pot fer un home malalt i fanatic Alejo . www.youtube.com/watch?v=blebM70Y1Sg


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.