directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 21:05 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Més de 6.600 persones podran votar en les eleccions al Conselh Generau d'Aran

Aquest dissabte és l'últim dia perquè els ciutadans a l'estranger puguin sol·licitar el vot per correu

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Un cop tancat el procés d'exposició pública del cens en període electoral i de resolució de les reclamacions per a les eleccions del 22 de maig, l'Oficina del Cens Electoral de l'Institut Nacional d'Estadística (INE) ha tancat el cens electoral i 6.676 persones podran exercir el seu dret a vot en les eleccions al Conselh Generau d'Aran. La xifra d'electors és superior a la de 2007 (6.643) i es distribueix entre les sis circumscripcions (terçons històrics): Pujòlo: 822 electors; Arties e Garòs: 488 electors; Castièro: 2.933 electors; Marcatosa: 491 electors; Irissa: 398 electors; Quate Lòcs: 1.544 electors. Els electors que es trobin temporalment a l'estranger, per primer cop, poden votar per correu.

Comparteix
   


Etiquetes
El dia 22 de maig les 24 meses electorals, que hi haurà en els 9 municipis de la Val d'Aran, comptaran amb una urna per a l'elecció dels membres del Conselh Generau d'Aran, a més de l'urna per a les eleccions municipals que es celebren arreu.

Vot dels electors que es troben temporalment a l'estranger

Per fer-ho, han de sol·licitar-ho personalment a l'oficina consular o la secció consular de l'indret on es trobin. Per poder exercir el dret de vot mitjançant aquest procediment, cal que la persona estigui inscrita en el registre de matrícula consular com a no resident, cosa que es pot fer en el mateix moment en què es fa la sol·licitud. El termini per fer la sol·licitud, que es va iniciar el mateix dia de la publicació de la convocatòria d'eleccions (29 de març) finalitzarà el proper 23 d'abril.

Així mateix, el termini per sol·licitar el vot per correu des de l'estat espanyol, que es pot fer a qualsevol oficina de correus, finalitzarà el dia 12 de maig.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.