directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 20:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

Albert Espinosa i Stéphane Hessel encapçalen el rànquing previ a la Diada

Per als més menuts triomfa 'Sant Jordi i un equip de llegenda'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

No tots els llibres es compren per Sant Jordi. Molts catalans i catalanes ja han passat les dies previs per les llibreries deixant entreveure quins seran els llibres més venuts d'enguany. Al llarg d'aquesta setmana prèvia a la Diada, el nou llibre d'Albert Espinosa segueix imparable a les llibreries, segons el rànquing setmanal (de l'11 al 17 d'abril) que la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (Fundacc). De fet, 'Si em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine' (Rosa dels Vents) ocupa aquesta posició des de fa algunes setmanes, tant en català com en castellà. Quant a les obres de no ficció, l'aclamat 'Indigneu-vos', de Stéphane Hessel és el més venut d'aquesta setmana. D'altra banda, cal destacar el llibre infantil 'Sant Jordi i un equip de llegenda' com el més venut d'aquest gènere, després de quatre setmanes a les llibreries.
albert espinosa, llibre
Comparteix
   


Etiquetes
L'idili dels lectors amb Albert Espinosa i la seva darrera novel·la, 'Si em dius vine ho deixo tot... però digue'm vine', no ha minvat en l'última setmana prèvia a Sant Jordi. Ja en fa sis que aquest llibre es troba a les llibreries, i va trigar poc en encapçalar el rànquing de vendes en català i castellà. 'L'home de la maleta' (Proa), de Ramon Solsona ocupa la segona posició d'aquest rànquing (en català) segons dades de Fundacc, i en tercer lloc se situa 'L'arqueòleg' (Columna), de Martí Gironell.

Pel que fa als títols de no ficció, l'aclamada obra del belga Stéphane Hessel, 'Indigneu-vos', continua sent líder de vendes en català una setmana més. Eduard Punset, i el seu 'Excuses per no pensar' (Destino), és segon del rànquing, i l'obra debut de Kilian Jornet, 'Córrer o morir' (Ara llibres), tercer.

El llibre infantil/juvenil en català segueix destacant 'Sant Jordi i un equip de llegenda' (Estrella Polar), el llibre protagonitzat pels 'toons' del F.C Barcelona. Aquest llibre lidera les vendes des d'aquesta setmana, en què ha desbancat el popular ratolí Geronimo Stilton i el seu 'Cinquè viatge al regne de la fantasia'. En llengua castellana, en canvi, el més venut aquesta setmana ha estat 'Renacer' (Montena) de Claudia Gray.

Segons ha explicat el president del Gremi d'Editors de Catalunya, Xavier Mallofré, ha indicat que tot i que a vegades 'hi ha sorpreses', normalment els llibres que des de gener i febrer han anat venent a bon ritme, situant-se com a líders del seu gènere, solen ser també els més venuts per Sant Jordi.

En tot cas, Mallofré s'ha mostrat satisfet amb les dades que aporta Fundacc, i els hi ha atribuït més fiabilitat que a d'altres fórmules utilitzades fins ara. "Es molt millor aquest informació, que és objectiva, que no com ens passava fa uns anys, que ens movíem per les impressions d'un o un altre llibreter", ha explicat el president dels editors.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.