directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 18:38 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Mas apel·la a l'esperit de Sant Jordi per reclamar unitat davant Madrid als partits catalans

El president espera que les 'bones virtuts i actituds' de la Diada es mantingui les properes setmanes tot i el 22-M

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha apel·lat aquest dissabte a l'esperit de la Diada de Sant Jordi per reclamar unitat als polítics catalans. Mas ha evitat entrar obertament a parlar d'actualitat política, però sí ha volgut fer aquesta apel·lació a la unitat en un moment en què hi ha un front de confrontació obert amb el govern espanyol pels 1.450 MEUR pel fons de competitivitat. Mas ha remarcat que Sant Jordi és una dia que 'uneix el poble català entorn a bones virtuts i bones actituds' que espera que 'vagi arrelant' en els propers 'dies, setmanes i mesos', tot i la proximitat de les eleccions municipals, per ser 'capaços de fer coses tots plegats en defensa dels millors interessos del nostre poble i país'.
artur mas, president, senyera, sant jordi
Comparteix
   


Etiquetes
En una breu compareixença a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, Mas ha desitjat una bona Diada de Sant Jordi als catalans i ha remarcat que aquesta és una jornada que 'uneix el poble català entorn de bones virtuts i molt bones actituds'.

Mas no ha volgut entrar obertament a parlar d'actualitat ni entrar en la 'brega política' quan se li ha preguntat sobre la reunió de la setmana que ve del Consell de Política Fiscal i Financera o sobre la polèmica pel fons de competitivitat. El president ha dit voler centrar-se en subratllar 'el que més uneix al poble català i el que reflecteixen millor el seu esperit'.

Així, ha fet una apel·lació a l'esperit de la Diada de Sant Jordi per reclamar unitat als partits catalans per fer front als reptes del futur. En aquest sentit, ha dit desitjar que 'aquest bon esperit i aquesta bona actitud' dels ciutadans en aquest dia 'vagi arrelant' en la política catalana en 'els propers dies, setmanes i mesos, encara que hi hagi eleccions el 22 de maig'. 'A veure si som capaços de fer coses tots plegats en defensa dels millors interessos del nostre poble i del nostre país', ha reblat.

El president ha dit esperar que la jornada d'aquest dissabte es desenvolupi 'plena de convivència' i de 'civisme'. 'Espero que es venguin moltes roses i es regalin molts llibres, perquè és un signe d'aquesta bona convivència entre el poble de Catalunya aprofitant la Diada del nostre patró', ha afegit, tot recordant l'acte de solidaritat amb el poble del Japó i que es farà al migdia a la Sagrada Família. Mas ha recordat els 'estrets lligams de tot ordre' entre Catalunya i el Japó i les 'similituds' entre els dos pobles per les 'vicissituds' que ha viscut i que tot i això 'quan cauen es tornen a aixecar'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
25 d'abril de 2011, 09.25 h

#4 Estic d'acord amb bona part del seu comentari. Estic d'acord en tot allò que diu que la festa nacional de Catalunya, ha de ser o hauria de ser l'11 de setembre, per tots els fets que incorren en aquella data. Fets luctuosos que ens haurien de fer recordar a tots nosaltres i les generacions futures, si aquestes encara mantenen viu el caliu de la nostra catalanitat, que ecspana ha estat, és i serà el nostre enemic natural. En quant al tema de St. Jordi i el Drac, què vol que li digui: Ja s... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
24 d'abril de 2011, 12.58 h

Però de que va aquest sr. ?a que juga? es creu que som ximples veritat , tal com van les coses sembla que no va tan desencaminat , ara si, ara no ,pels que no s'assabenten (tots els independentistes que el van votar) és genial!!!!quina poca vergonya !i quina falta de dignitat xd!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Joan fletxa Figueres
24 d'abril de 2011, 11.37 h

Sant Jordi Sauròcton no era ecologista. Matava dracs, diuen, com si els dracs no haguessin estat creats també per la Suprema Divinitat. I no crec que la Suprema Divinitat tingués res en contra dels dracs, criaturetes seves necessàries per al bon funcionament de la biocenosi. Potser la Suprema Divinitat no tenia res en especial a favor dels dracs, però d’aquí a santificar els matadors de dracs hi ha una passa llarga. Llarga fins i tot per a la Suprema Divinitat.

En resum: que no torni ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 8   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
24 d'abril de 2011, 11.02 h

El que hauria de fer la resta de partits es deixar-lo ben sol amb les seves mentides i jocs de la puta i la ramoneta, a veure si aixo fot un bon esclat i els hi diem adeu per sempre mes als de madriz i la resta del regne.
Tanta humiliacio i tant anar a pregar almonines, donades dels nostres propis diners per mes inri, demostren una carencia de dignitat que fa por i vergonya. El pitjor es que aquest babau, malauradament i gracies als independentistes que van sortir furitetjats d'ERC per fotre el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
24 d'abril de 2011, 10.14 h

Miri Sr. Mas, deixi Sant Jordi i el seu esperit en pau i apart de les seves "batalletes" personals (les de Vostè, és clar). D'Esperit de Sant Jordi no n'hi ha cap ni un, ara bé, esperit comercial, la tira divina. I en un altre ordre de coses, si jo fos polític, la meva col·laboració no la tindria pas. Qui pot arribar creure's una persona com Vostè i el seu amic Durante y Lérida, que no fan més que enganyar, enganyar, mentir i disfressar les seves ambicions personals, perquè les ambic... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
euro fletxa NO PUC SOPORTAR TOTA AQUESTA MERDA CATÓLICA
23 d'abril de 2011, 17.44 h

http://1.bp.blogspot.com/_6fAuUtLtPqA/TB_AuowtqhI/AAAAAAAAP_I/nzh7-fXRrWI/s1600/obispo--santiago-franco.jpg

Aixó es una vergonya.
Jo Em creia qué aixó de l'esglesia católica i de l'opus, nomes era cosa dels d'unió, com en duran, peró ara veig qué tot el govern de la gene son católics i ens foten amb l'ajuda de 10.
Si haig d'escullir, prefereixo el di... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 3
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.