directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 06:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Palau Sant Jordi s'omplirà avui per homenatjar a Pepe Rubianes

Es podrà seguir en directe per TV3

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Pepe Rubianes rebrà aquest dilluns un gran homenatge al Palau Sant Jordi de Barcelona. L'acte, dirigit per Joan LLuís Bozzo i Pep Molina, estarà englobat dins la gala anual que celebra la Fundació Pare Manel, de la qual Rubianes va ser creador i principal impulsor i que aquest any arriba a la seva 13a edició. L'espectacle serà presentat per Albert Om i consistirà en un recorregut per la seva trajectòria professional en format audiovisual amb imatges inèdites i la participació d'Andreu Buenafuente, Carles Flavià, Manel Fuentes, Gran Wyoming, Xavier Grasset, Carlos Latre, Lucrecia, Polònia i Tricicle, entre d'altres. Es podrà seguir tot plegat en directe per TV3 a partir de les deu del vespre.
homenatge pepe rubianes
Comparteix
   

Els beneficis de l'homenatge, que es fa coincidint amb la gala benèfica a favor de la Fundació Pare Manel, que cada any comptava amb la participació de Pepe Rubianes, aniran per a aquesta fundació i la creada amb el nom de Rubianes, que dedicarà els seus esforços a l'Àfrica, continent al qual viatjava sovint i on havia començat alguns projectes solidaris, especialment a Kenya.

La direcció artística de l'espectacle anirà a càrrec de Joan LLuís Bozzo i Pep Molina, la producció la porta a terme Fila7 i les persones que formen el comitè organitzador són Lucila Aguilera, Eva Biescas, Joan Lluís Bozzo, Toni Coll, Carles Flavià, Joan Gracia, Pep Molina i Maria Rosales.

Entrades exhaurides


En el moment de la presentació de l'homenatge, al mes de maig, ja s'havien venut la meitat de les entrades. El Palau Sant Jordi té capacitat per a 14.000 persones i ja s'han esgotat totes les localitats.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.