directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 08:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella promet crear 1.500 llocs de treball en el sector de l'empresa social

El republicà insta tots els candidats per Barcelona a posicionar-se de manera 'unànime' a favor del fons de competitivitat

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat d'Unitat per Barcelona (ERC + RCat + DC) a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Portabella, s'ha compromès aquest dimarts a crear 1.500 nous llocs de treball a la capital catalana per a persones amb discapacitat psíquica en els propers quatre anys. 'Si es treballa amb rigor i coneixement es pot vertebrar amb èxit tot un sector de l'economia social', ha subratllat. D'altra banda, l'alcaldable ha instat tots els candidats per Barcelona a posicionar-se de manera 'unànime, única i pública a favor del fons de competitivitat per fer front a la crisi'.
Portabella ha explicat que a Barcelona viuen actualment 115.858 persones amb algun tipus de discapacitat (el 25% sobre el global de Catalunya) i ha assenyalat que 'el sector de l'economia social és també un sector per al creixement de l'ocupació i en aquest sentit em comprometo a que es consideri tota aquesta bossa de treball com un jaciment a tenir en compte dins del nostre objectiu de crear 50.000 llocs de treball'.

El candidat d'Unitat per Barcelona també ha afegit que només un terç dels 9.000 discapacitat psíquics estan treballant i 'perquè els dos terços restants puguin treballar hi ha d'haver una actuació per part de l'administració que ja està regulada però que s'incompleix en el nombre de places dins les administracions'. 'Per tant, cal donar suport a aquest sector que forma part de la societat tant generant llocs de treball com pel que fa a la cohesió social'.

Unitat per reclamar el fons de competitivitat

Portabella ha reptat tots els candidats a l'alcaldia de Barcelona que aquesta setmana mateix, coincidint amb la proposta de reclamar el fons de competitivitat a l'Estat, facin costat al Govern de la Generalitat i als grups que ja han expressat el seu suport, 'fent explícit el seu posicionament unànime, únic i públic a favor del fons perquè no es pot desvincular la morositat de l'Estat amb Catalunya amb la crisi econòmica'. I és que la capital del país 'no pot prescindir que els candidats es posicionin a favor d'aquests fons'.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.