directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 2 de maig de 2024 00:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

L'oposició carrega contra De Gispert per disfressar-se de fada per a les fotografies d'un diari

SI l'acusa 'd'actuar com una bruixa', 'anar de friki' i fer 'el pallasso i el moniato'

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 5 vots )
carregant Carregant

L'oposició al Parlament de Catalunya ha carregat aquest dimarts contra la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, que va aparèixer aquest diumenge vestida de fada per il·lustrar una entrevista al diari El País. Tots els partits han volgut remarcar i recordar a De Gispert quin és el paper institucional que la seva figura representa i alguns, com SI, han anat més enllà qualificant-la de 'friki', de 'fer el pallasso i el moniato'. Amb tot, la majoria de portaveus parlamentaris han coincidit a mostrar el seu respecte davant la decisió de la presidenta de deixar-se fotografiar amb aquest vestit de fada.

Comparteix
   


Etiquetes
Solidaritat ha estat el partit més dur amb De Gispert. El diputat Alfons López Tena ha considerat que la fotografia de la presidenta vestida de fada és 'molt propi d'ella, anar de 'friki' per la vida, i actuar com una bruixa però vestir-se de fada'. Ironitzant sobre l'aspecte de De Gispert al diari ha valorat que 'estava molt millor de fada Sara Montiel'. 'Com a mínim que cuidi l'atretzo, ja que fa el pallasso i el moniato', ha retret a la presidenta.

El PSC prefereix que la presidenta no voti a les consultes abans que es vesteixi de fada
La portaveu adjunta del PSC al Parlament, Laia Bonet, ha dit en un primer moment que no faria gaires comentaris, però després ha assenyalat que com a ciutadania i parlamentària se sent més representada i identificada amb la imatge d'una presidenta del Parlament que manifesta que no va a votar unes consultes o la imatge d'una presidenta que vol liderar la despesa, que no pas amb la imatge que apareixia en un mitjà aquest cap de setmana.

Tot i assegurar dels del PPC que prefereixen 'no opinar', el seu portaveu al Parlament, Enric Millo, ha qualificat la foto de la presidenta 'd'especial, singular i peculiar'. 'Cadascú és lliure de fotografiar-se com cregui convenient, però entenc que no volia representar el Parlament, perquè sinó hauríem d'anar els diputats de follets', ha ironitzat Millo.

Anna Simó, portaveu parlamentaria d'ERC, no ha volgut entrar a valorar la fotografia en profunditat. No obstant, ha declarat que ella no ho hauria fet i ha reclamat a la presidenta que exerceixi el seu treball i obligui al Govern a acomplir el termini de resposta de les preguntes parlamentàries així com que esclareixi perquè s'han anul·lat 'a corre-cuita' les compareixences de tres consellers.

El diputat de Ciutadans Jordi Cañas ha destacat 'el molt respecte' que tenen cap a De Gispert i ha afirmat 'no ho tornaria a fer' i que 'no en faran sang d'això'.

CiU hi veu una fotografia 'simpàtica'
Per la seva part, el portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha defensat que el tipus d'entrevista comportava que es fes una fotografia 'diferent' i 'simpàtica'. Ha assenyalat que no pensa contestar a algun portaveu que només busca, ha dit, dir-la més grossa. 'És compartit per la majoria que tenim una molt bona presidenta del Parlament i que el representa amb tota la dignitat que la institució mereix', ha apuntat. 'Aquesta foto l'hem vist amb una espècia de simpatia per l'entrevista que era', ha ressaltat, al temps que li ha restat importància al debat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Voltaire fletxa Rias Baixas
27 d'abril de 2011, 16.01 h

Si l'Albert Rivera i els seus Cimarranos la respecten malament!


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 5
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
euro fletxa LA PRESIDENTA DE LA MESA DEL PARLAMENT...ES UNA BRUIXA LLETJA I DOLENTA
27 d'abril de 2011, 11.42 h

Vergonyosa la foto de la presidenta de la mesa del parlament disfresada de fada.
En realitat, diuen que les fades son bruixes bones.
Peró després de veure a la presidenta del parlament disfresada de fada, jo .....

HO NEGO ROTUNDAMENT


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
27 d'abril de 2011, 11.13 h

#2 Afortunadament tenim un grup al parlament que lluiten per Catalunya, la resta una bona colla d'apoltronats i/o botiflers, ecspañoles/ecspañolistas i/o covards/apoltronats, jugadors de la puta i la ramoneta/peix al cove, i/o traidors/ara no toca i un munt de qualificatius mes en tenim ple el parlament ja fa molts anys.
Cap partit ha dit ni ha fet res coherent amb el seu discurs ni les seves promesses, excepte SI.
Entenc que et cogui a tu i a molts mes, d'entrada perque no hi esteu acostuma... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 7   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
27 d'abril de 2011, 10.54 h

Quins ridículs més vergonyosos. Jo titllaria el fet quasi de l'esperpenticisme fet persona. On té la dignitat aquesta "dama" ???. És que no sap que ella, malgrat em pesi al cor i a l'ànima, representa tots dels catalans, i que no tots nosaltres som com els convergents, a qui es veu que els agrada fotre la pota a la galleda a cada pas que fan ???. Que això ho faci per carnaval, no em semblaria pas malament, tothom té dret a divertir-se, sempre i quan es faci privadament o particularment, ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 13   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Anna Martí fletxa Barcelona
27 d'abril de 2011, 10.25 h

Entre la De Gispert i els frikis de SI fem pena


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 16
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
27 d'abril de 2011, 07.24 h

La gent del CyU fa vergonya de debò. Els votants llegint els seus diaris en castellà i no puc oblidar cara d'aquesta presidenta quan va rebre feixista del PP al parlament, estava com al cel ... CyU ha de netejar la seva casa perquè si no, despertaré un dia que catalans ja no tenen majoria absoluta ni al seu parlament com ja ha passat a altres territoris català parlants i no queda gaire a Catalunya tampoc ... tic tac ... temps corre i aquesta partit juga només amb sentiments i estimen més... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 25   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.