directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 14:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Arxiven la investigació sobre l'origen de les lesions que va partir Vilaró la nit que Espanya va guanyar l'Eurocopa

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona va dir que l'havien ferit els Mossos, però un informe policial ho desmenteix amb proves

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La titular del jutjat d'instrucció número 28 de Barcelona ha arxivat provisionalment la investigació sobre l'origen de les lesions que va patir el cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, durant la celebració de la victòria de la selecció espanyola a l'Eurocopa la matinada del 30 de juny de 2008. La resolució judicial encara no ha estat notificada a totes les parts, motiu pel qual no han transcendit les raons que han motivat la decisió de la magistrada, que pot tenir a veure amb l'informe final d'Afers Interns dels Mossos que desmentia rotundament que Vilaró fos ferit per una pilota de goma disparada pels mossos.
vilaró, guàrdia urbana, barcelona
Comparteix
   

L'informe policial no donava crèdit a la versió de Vilaró, que sosté que va rebre l'impacte d'una pilota de goma disparada pels Mossos per foragitar els seguidors violents. Basant-se en proves balístiques, el testimoni del cirurgià i les declaracions dels policies i del personal d'emergències, l'informe nega que els antiavalots disparessin cap a l'hotel que hi ha a la plaça, on Vilaró diu que va rebre l'impacte de la pilota en un costat.

El titular del Jutjat d'Instrucció número 11 va encarregar a una metgessa forense que dictaminés si les lesions que presentava Vilaró eren compatibles amb el cop d'una pilota de goma. La pèrit va afirmar que sí que podien ser fruit d'un cop de pilota.

La regidora de Seguretat, Assumpta Escarp, haurà de donar explicacions del cas demà en una comissió de seguretat extraordinària demanada per l'oposició un cop conegut l'informe de la policia.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
MARTÍN V. fletxa CUBELLES (bARCELONA)
25 de novembre de 2009, 12.53 h

Sres: Para hablar como se ha hecho, hay que conocer muy bien los hechos y muy bien a la persona y por lo visto como es costumbre, siempre hay algún periodista que me mete la pezuña mal metida.



Conozco perfectamente al Sr. Vilaró pués no en vano desde sus primeros pasos por la GUB que nos hemos visto a diario, el como Oficial y luego como Jefe y tengo que decir que es un Sr.trabajador y poco le importa las horas que tenga que estar al pie del cañón y me consta que no tenia ning... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.