directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 4 de maig de 2024 21:19 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El Belda i el Conjunt Badabadoc musiquen Francesc Pujols

L'Escala de la vida és la primera obra conceptual basada en el pensament pujolsià · El grup ha comptat amb les col·laboracions de La Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, l'Escolania dels Blavets de Lluc i Òscar Dalmay

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El pensament i vida de Francesc Pujols continua sent font d'inspiració recorrent per a la creativitat dels músics nacionals. Sisa, Oriol Tramvia, Quimi Portet, Glissando* o Dijous Paella són només alguns dels noms que han homenatjat el savi i escriptor en les seves cançons. Els últims en sumar-se aquesta llista són El Belda i el Conjunt Badabadoc que han un pas més enllà per ha enregistrar L'Escala de la vida (Autoedició), el primer àlbum conceptual basat en el sistema filosòfic de Pujols, i que només es pot adquirir en format vinil. A una cara, el Preludi a l’Hiparxiologi, obra lliure sobre el sistema pujolsià i a la segona, l’Escala de la Vida, seguit de graons musicals i literaris edificats damunt una selecció d’escrits del filòsof de Martorell realitzada per Joan Cuscó.




Comparteix
   


Etiquetes
El disc es presenta aquest dimecres a les 12 hores a la Torre de les Hores de Martorell (Baix Llobregat), seu de l'Associació Francesc Pujols. Els Badabadocs versionen Antònia Font Les novetats d'El Belda i el Conjunt Badabadoc no acaben amb la presentació de L'Escala de la Vida. El quartet ha editat un senzill, en format vinil, amb dues versions: “Cims i abismes” de Pep Laguarda & Tapineria, provinent del seu únic treball Brossa d'ahir (Ocre/ Belter, 1977), obra mestra del folk progressiu europeu, i “Vitamina sol” dels mallorquins Antònia Font. El 8 de maig, el grup serà l'encarregat de cloure la 12a edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca (Tarragonès) al costat d'una nombrosa representació d'intèrprets de l'Aula de Música Tradicional i Popular Catalana. Junts oferiran un espectacle inèdit, Èxits [Pop]ulars, format per grans clàssics del pop, rock i folk en català.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Feijóo seria un bon tertulià de xous d’impacte

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.