directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 13:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella considera que la Feria de Abril esta 'al marge de la llei' en termes econòmics

L'alcaldable denuncia el privilegi en les subvencions i les 'arbitrarietats' que envolten la gestió de l'esdeveniment

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El candidat d'Unitat per Barcelona, Jordi Portabella, ha denunciat que 'en termes econòmics la Feria de Abril està al marge de la llei'. Segons esclareix, la Feria es basa en unes subvencions que ningú té i unes 'arbitrarietats' que a ningú més se li toleren. 'No es tracta només de la subvenció directa', ha explicat l'alcaldable referint-se al president de la FECAC, Francisco García Prieto, és també 'l'incompliment dels pactes de les xifres de les subvencions, o que se li cedeixi el sòl gratis perquè després el cobri i el distribueixi' sense cap mena de concurs públic.' Uns fets que segons Portabella suposen un sistema de recaptació poc habitual i totalment denunciable.
jordi portabella, efe, erc, barcelona, unitat per barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
'Se li cedeix el sòl gratuïtament i ell el cobra i disposa les casetes arbitràriament, el pàrquing també se li cedeix gratis i ell també el cobra, se li posa transport públic, l'enllumenat, la recollida selectiva i ell cobra per les casetes i cobra per la fira', explicava Jordi Portabella en una roda de premsa celebrada a l'agència EFE. L'alcaldable per ERC a Barcelona es queixava així de la gestió de la Feria de Abril, i més concretament del president de la FECAC, Garcia Prieto, pel que considera un sistema de recaptació poc habitual.

La indignació de Portabella envers la Feria ve de lluny. Segons ha explicat l'alcaldable, quan el seu partit va entrar al consistori la Feria rebia una subvenció que pujava fins prop els 300.000 euros, una quantitat que, 'si es compleixen els acords', ara deu estar a la meitat.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
joan fletxa Cunit
28 d'abril de 2011, 20.05 h

Jordi:

Aquet sr va estar al govern de la ciutat i per no estar d' acord amb com es feien les coses, va pasar voluntariament a la oposicio.Si mires reculls d emeroteca erc sempre va posar en dubte la forma de actuar respecta aquet tema.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
28 d'abril de 2011, 11.28 h

Soc d'un poblet de l'Empordà i sempre he ballat sardanes a la plaça del poble els Dissabtes a la nit, la festa major, la petita, la festa dels avis i qualsevol esdeveniment que hi ha que es mereixi una audició. Recordaré amb molta PENA i dolor de sentiment un dia (fa uns anys) que a la plaça de Sant Jaume de Barcelona tocaven sardanes, en vaig ballar un parell i després, els organitzadors van pasar la "bosseta" als que vam ballar per tal de poguer pagar la cobla. Obviament, ens en vam inf... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Jordi fletxa Bcn
28 d'abril de 2011, 09.30 h

És curiós, aquest senyor no ha estat molts anys a l'equip de govern de l'ajuntament i per tant tenia responsabilitat (directa o indirecta) en aquest tema? S'hauria d'acabar aquesta hipocresia de la gent que calla mentre xupa i que quan se li acaba el xollo denuncia tota mena d'irregularitats. Ens caldria una classe política més honesta i menys falsa per anar endavant


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.