directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PSC no vol cap dirigent del PSOE fent campanya a Catalunya

Ni Chacón ni Zapatero ni Rubalcaba trepitjaran el Principat

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

La ministra de Defensa espanyola i número ú de les llistes del PSC al Congrés dels Diputats a les últimes eleccions estatals, Carme Chacón, no participarà en cap acte de campanya del PSC a les eleccions del 22 de maig, i tampoc ho faran el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, ni cap altre dirigent del PSOE. Així ho ha anunciat la secretària de Política Internacional i Cooperació del PSOE, Elena Valenciano, que ha revelat que així ho ha demanat el PSC, que vol centrar la campanya electoral en els municipis i evitar l'aterratge de dirigents espanyols. 'És una decisió estratègica que respectem i compartim', ha afirmat Valenciano. Cal recordar que l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ja va rebutjar la presència de Zapatero en un míting al Palau Sant Jordi, possiblement en considerar que la presència del president espanyol a l'acte feia més mal que bé a les aspiracions socialistes.

Comparteix
   


Etiquetes
'En principi no hi haurà dirigents nacionals a la campanya catalana perquè el PSC ha decidit que la seva campanya estigui centrada en els seus municipis, en els seus candidats municipals i en els seus ajuntaments, i és una decisió estratègica del PSC que nosaltres respectem i compartim', ha sentenciat Valenciano en roda de premsa des de Ferraz.

Inicialment el president espanyol tenia previst fer un acte de campanya al costat de Jordi Hereu al Palau Sant Jordi, però el propi alcalde de Barcelona i candidat del PSC a la reelecció ja va avançar aquest dimecres que no havia demanat la presència de Zapatero i que tenia intenció de basar la campanya en les seves propostes i en la seva acció de govern.

Aquest fet suposa un canvi de rumb respecte al disseny original de la campanya que havia fet Ferraz. El president espanyol participarà en una desena d'actes arreu del territori de l'Estat, mentre que Rubalcaba té programats 14 actes i la ministra de Defensa farà campanya a 13 escenaris.

Dos actes de Chacón a Catalunya abans de l'inici de campanya

Chacón no serà present a la campanya però sí a la precampanya. Aquest dissabte participarà a dos actes de suport a candidats del PSC. El primer és la presentació de la candidatura de Lourdes Borrell a l'alcaldia de Sant Feliu que tindrà lloc a dos quarts d'onze del matí. A la tarda serà a la presentació de la campanya d'Angelino Maestro per a la reelecció com a alcalde de Cervelló.

Fonts pròximes a la ministra han apuntat a l'ACN que malgrat aquest disseny de campanya Chacón està a disposició del que determini el PSC sobre la seva participació als actes electorals.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jaume Cusó fletxa Barcelona
29 d'abril de 2011, 20.45 h

Ja fa temps vaig llegir una enquesta que deia que només 1/3 de la ciutadania sap com es diu l'alcalde del seu municipi. Les campanyes electorals municipals - és el que ens toca a Catalunya el dia 22 de maig - han de servir per a què els ciutadans coneguem als aspirants a alcalde i regidors i saber quin és el projecte de futur pel municipi. Això que sembla tan senzill d'entendre no ho és tant si a totes les campanyes electorals municipals hi apareixen dirigents del partit que no són candi... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
ANTON fletxa san jose
29 d'abril de 2011, 16.56 h

PSOE.....Partido Socialista de Obediencia Española PSC..... Partido de Sumision Colonialista


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Francesc fletxa Badalona
29 d'abril de 2011, 13.07 h

Es clar així escenifiquenr l'engany de sempre fent veure que no depenen de Madrid però tothom sap que a l'hora de la veritat es converteixen en el PSOE de Catalunya. Que no som tontos


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
29 d'abril de 2011, 10.33 h

Aixo que vol dir?, que l´Hereu, en Zaragoza, en Iceta, en Montilla i daltres no obriran la boca? que es presentara en Castells per l´alcaldia de Barcelona?. Fins que el PSC no faigi neteja dels elemens centralistes que te a la seva cupula del partit i els canvi per altres que pensin primer en el nostre interes, que no esperin el meu vot
Salutacions a tothom


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jaume Cusó fletxa Barcelona
29 d'abril de 2011, 07.52 h

Fa molt que dic que a les campanyes electorals només hi haurien de fer campanya els candidats. A Catalunya ara només tindrem eleccions municipals, les del Parlament les vam celebrar el novembre passat, llavors crec que només els candidats a alcalde i regidors de cada municipi haurien de fer la campanya, sense que apareguin paracaigudistes com Rajoy o Zapatero que apareixen per fer campanya per a les generals, no pas per a les municipals.
Siguem seriosos, jo vull saber quines propostes tenen ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
28 d'abril de 2011, 19.56 h

Be de fet ells son el PSOE i espanyol a Catalunya, no?


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.