directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 06:36 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Tecnologia doble fletxa

Racó Català estrena nova versió

En l'any del seu desè aniversari · Disposa d'una audiència mensual de 109.000 usuaris únics

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El portal Racó Català estrena avui la seva nova versió, que ja va ser presentada en primícia ara fa dos mesos durant els actes del desè aniversari al Tradicionàrius de Gràcia. Amb disseny i una gestió interna totalment renovats, més aplicacions per als usuaris i una posada al dia, la nova versió vol ser més àgil i intuïtiva per a l'usuari i millorar també l'oferta informativa amb una portada altament configurable. La nova versió inclourà en un futur pròxim novetats importants, com ara la possibilitat de disposar d'un blog personal que podrà aparèixer en portada i noves aplicacions internes per a la comunitat raconaire, com la possibilitat d'intercanviar text per missatgeria instantània.
racó català, nou disseny
Comparteix
   

Els administradors de Racó Català agraeixen als seus usuaris 'la paciència que heu tingut; doncs bé, ja teniu aquí la nova versió, que diria aquell. Només ens queda demanar-vos comprensió per les possibles errades i desajustaments que hi pugueu trobar. S'ha obert un fil als fòrums on podeu deixar les indicacions dels petits detalls que pugueu trobar o cregueu que no funcionen com ho haurien de fer. Properament, també, us oferirem un petit tutorial sobre el funcionament del nou Racó, com configurar les opcions noves i antigues que ofereix aquesta versió, etcètera'.

El portal compta amb un registre d'audiència amb una mitjana mensual de 109.000 usuaris únics, 300.000 visites i dos milions de pàgines vistes, i els fòrums freguen els tres milions de missatges en els últims sis anys. Els fòrums freguen els tres milions de missatges en els últims sis anys. Racó Català assoleix una audiència només per sota de TV3, Vilaweb, Avui, 3cat24, Els esports i Diari de Girona.

El 4 de març va fer 10 anys que Racó Català va començar el seu camí a la Xarxa. Des de llavors, s'ha erigit com un mitjà digital català de referència, que ha inculcat un periodisme participatiu en què els usuaris reflexionen sobre l'actualitat i estableixen fòrums de conversa, que esdevenen el nucli de Racó Català. Des del portal recorden que l'aventura va començar com un projecte personal, participatiu i comunicatiu, on els usuaris podien enviar les seves notícies, que eren verificades per dos administradors. Aquest procés va anar evolucionant fins que a dia d'avui les notícies les elaboren els mateixos redactors del mitjà. Una de les eines més destacables del mitjà durant aquesta dècada han estat els fòrums, sota la fórmula 'llegeix, pensa i opina'.

Racó Català ofereix allotjament de franc a centenars d'entitats, associacions i projectes catalans a la Xarxa. Entre elles destacades entitats com La Bressola, la Comissió de la Dignitat, projectes com Bloc.cat, PPCC.cat, LaTafanera, RadioCatalunya.ca, HarryPotterCAT, Catapings, RXI.cat, MúsicaLliure.cat, Això Toca, SeleccioCatalana.cat, les planes personals de membres de la societat civil catalana, com Víctor Alexandre o Cesk Freixas, els grups Mesclat i AraMateix, o la productora catalana Tercera Via.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.