directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 02:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Esports doble fletxa

La USAP cau a la semifinal de la Heineken Cup

El Northampton ha barrat el pas a l'equip nordcatalà, que no podrà participar a la propera Copa d'Europa

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El somni d'aconseguir arribar a la final de la Heineken Cup ha quedat esvaït aquest diumenge, després que l'USAP de Perpinyà s'hagi estimbat davant un Northampton molt més fort en la tercera semifinal europea que disputa l'equip de rugby nordcatalà. El Northampton, invicte aquesta temporada, ha guanyat per un clar 23 a 7 l'equip de Perpinyà, que tot i intentar-ho no ha aconseguit superar la reputació de 'tank' de l'equip anglès. Amb la derrota d'aquest diumenge i els fluixos resultats a la lliga francesa, la USAP ha acomiadat la possibilitat de disputar novament la Copa d'Europa l'any vinent.

Comparteix
   


Etiquetes
Tal com informa el digital nordcatalà La Clau, la semifinal disputada aquest diumenge a l'Stadium:mk de Milton Keynes ha engegat tal com ha començat, amb un clar domini de l'equip anglès i amb l'USAP acumulant faltes i sense aconseguir trobar l'escletxa en la defensa britànica.

Els anglesos s'han enfilat al mercador des dels primers minuts, aconseguint un 20-7 a la mitja part, i l'equip nordcatalà no ha estat capaç de remuntar, de manera que els nordcatalans han tornat a Perpinyà amb una derrota que els forçarà a disputar només el campionat francès, en perdre també l'accés Heineken Cup en trobar-se en la novena posició del top 14 i només tenir-hi accés els 6 primers.

Jacques Delmas, entrenador els dos propers anys

Per altra banda, aquesta setmana s'ha conegut també l'esperat canvi al capdavant de l'USAP: Després d'anunciar-se la sortida de l'actual entrenador Jacques Brunel, el seu substitut s'ha revelat aquest divendres. Finalment serà Jacques Delmas, dos cops vencedor del Top 14 amb el Stade Français, qui s'incorporarà a l'USAP aquesta tardor, amb un contracte de dos anys prorrogable dos més.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Joan fletxa Badalona
2 de maig de 2011, 19.38 h

Una llàstima, Cardilff no podrà viure l´ambient que es va viure a Montjuïch. Els catalans del sud us esperem de nou ben aviat a Barcelona. Sempre endavant!

http://www.youtube.com/watch?v=02QsoEjwNEI (imatges del partit a Barcelona)


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.