directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 00:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Pujol replica Montilla que l'ADN del PSC conté 'la greu imprudència' que 'porta als desastres'

Trias acusa l'expresident de no dir la veritat i li recorda que en política 'és molt important no enganyar'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

Duel d'expresidents. El que fos líder de CiU i cap del Govern de la Generalitat durant 23 anys, Jordi Pujol, ha volgut replicar aquest matí a José Montilla, primer secretari del PSC i també president català entre 2006 i 2010, que en una entrevista al diari Ara acusava a CiU de portar la destrucció del benestar en la seva genètica. Pujol ha aprofitat un esmorzar on havia de presentar a l'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, per respondre-li que ell i el seu partit porten a l'ADN 'la imprudència greu', que 'porta als desastres, que ha de resoldre després qui sigui'. A més, Trias ha acusat Montilla de no estar dient la veritat en vincular CiU a la destrucció del benestar.
jordi pujol, expresident
Comparteix
   


Etiquetes
Pujol ha retret també als socialistes el ball de xifres que des de l'Estat han anat variant sobre el dèficit des de poc abans de les eleccions al Parlament. 'Quatre dies abans de les eleccions van dir que tot anava be. És ridícul fer això', ha dit.Pujol ha fet aquesta contesta a Montilla al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, en presentar a Xavier Trias, recordant, a més, que 'segons qui, no pot dir res sobre l'ADN de ningú'. L'alcaldable, però, també ha tingut unes paraules per l'expresident socialista, a qui ha acusat de no dir la veritat. Trias, a més, ha volgut recordar a Montilla que en política 'és molt important no enganyar a la gent'. 'S'ha de ser capaç de tirar endavant amb la realitat. I no és veritat això que diu', ha sentenciat.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
mario fletxa bcn
4 de maig de 2011, 10.39 h

#2Pa a l'ull xicot pa a l'ull, ho veieu com les mentides colen? es repeteixen tant que semblen veritats. Tinc tot el respecte del món per el sr. Pujol però no per els seus homes ni per la seva manera de fer política que ell mateix ha reconegut que va ser més o meinys errònia i que cal esmenar-la, gràcies a deu , rectificar és de savis, tardin el que tardin, però els seus homes encara no tenen la vista clara, pobre CIU ! els inventors de la paraula "tripartit" ara s'han convertit amb el... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de maig de 2011, 20.19 h

L´honorable (ex) president Pujol te tota la rao; qui s´ha gastat els quartos al llarg del seu governt ha estat el Sr Montilla i els membres del tripartit que an governat Catalunya els ultims 8 anys o es que ja no s´en recorda el Sr Montilla que va ser ell qui va tindre que fer un emprestit depressa i corrents (que éll sabia que no el tindria que tornar, sigui dit de pas) perque ja no tenia diners per pagar ni als funcionaris?? el tripartit va deixar la Generalitat sense diners, els i agra... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
3 de maig de 2011, 10.10 h

Hòstia ! a qui se li diu mentider si és ciu qui més mentides ha arribat a dir durant tota la seva vida, i si mirem els últims set anys, ja no en parlem.
El que passa és que la gent a despertat a la política gràcies a Deu i ja no son bens, encara que la ressaca dels anys passats no els fa veure clar el que és la realitat.
Temps al temps nois,


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.