directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 17:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Zaragoza acusa Mas de 'liderar una croada política' contra el PSC

El secretari d'organització socialista no té cap dubte que si CiU i PP sumen 'governaran a la ciutat de Barcelona'

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El secretari d'organització del PSC, José Zaragoza, ha dit aquest denunciat aquest dimarts la 'croada política d'agressió' que CiU duu a terme contra el seu partit. Aquesta croada, a parer de Zaragoza, té l'objectiu de desfer tota la feina que havia fet el govern anterior, un fet que ha considerat coherent amb el model que propugna l'equip de Mas, més partidari de la via privada que de la pública en afers claus com l'educació o la sanitat. Zaragoza ho ha dit a COMRàdio, on també ha expressat que no té cap dubte que si CiU i PP sumen, governaran plegats l'Ajuntament de Barcelona.
josé zaragoza, psc, secretari d'organització
Comparteix
   

Zaragoza s'ha referit, en aquest sentit, a unes declaracions que Oriol Pujol va fer en entrevista a l'ACN, en les quals destacava la dificultat de posar-se d'acord amb un partit que porta 32 anys governant.

Pel que fa a la qüestió de la croada, Zaragoza ha dit: 'El senyor Mas diu que la situació del país és greu. I és tan greu que en lloc de buscar l'ajuda de les institucions que no estan governades per ell o l'ajuda dels partits a l'oposició, es dedica a liderar una croada política d'agressió contra el principal partit a l'oposició que li dóna ajuda i contra l'administració amb la qual s'hauria d'entendre a l'Ajuntament de Barcelona'.

Sobre una possible sociovergència a l'Ajuntament de Barcelona, Zaragoza l'ha descartat completament: 'Això ja ho ha dit el senyor Oriol Pujol. Que ells pactaran amb el PP. Han fet declaracions dient que és impossible a Barcelona i a Girona governar amb els socialistes. No ens enganyem. Si CiU i PP sumen governaran la ciutat de Barcelona. Explicaran que és per la necessitat del país, la crisi, les dificultats... com totes aquestes excuses que el senyor Mas utilitza per justificar les seves decisions polítiques'.

Sobre les eleccions municipals de Barcelona, Zaragoza també ha criticat que CiU té 'un candidat dèbil' i que per això Artur Mas ha de sortir 'en tromba' a defensar-lo.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
4 de maig de 2011, 22.41 h

La ¨croada contra el PSC¨ no es un invent de CIU, la croada contra el PSC es fruit de la politica antinacional feta per la majoria dels ¨gerifaldes¨del PSC, el Sr Zaragoza entre ells. Cal que els seguidors catalans del PSC fagint una ¨croada¨pero per recuperar el seu partit que esta segrestat per membres com el Sr Montilla, la Sra Chacon i el mateix Sr Zaragoza. La nostra consigna com a ciutadans de Catalunya tindria que ser: voteu a qui volgueu pero a PARTITS CATALANS, no a sucursalistes... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jaumetria fletxa Solsonès
3 de maig de 2011, 19.29 h

recanvi (59) | SENSE GOVERN CENTRAL |
El PNB dóna per trencada la col•laboració amb l’executiu central després de la il•legalització de les candidatures de Bildu. En conseqüència, el govern de la Moncloa queda paralitzat, ja que no pot superar cap votació al Congrés sense els 10 escons de CiU ni els 6 del PNB. A partir d’ara, els 169 diputats del grup socialista, comptant-hi els 25 del PSC, no poden fer prosperar cap iniciativa parlamentària sense el concurs, votant-hi a favor... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
3 de maig de 2011, 12.29 h

És indignant la burla que fa el PSC d'en Xavier Trias. Se n'enfoten de la seva edat, i alhora se n'estan enfoten de tots els qui tenen l'edat del senyor Trias. Li diuen vell, feble, cansat... enlloc de confrontar idees s'empastifen en la desqualificació personal més barroera. Aquest estil del PSC és denigrant.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Tomppa fletxa Sabadell
3 de maig de 2011, 12.21 h

Fins quan PSC no importa seriosament els drets dels catalans haurien de callar perquè fan fàstic de debò. Ells governa amb prou suport per tenir majoria absoluta i el català no té mateixos drets que el castellà i com això ells són uns fills de pees i res més.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.