directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Les joventuts de CiU volen 'passar pàgina' a 32 anys de govern socialista

La JNC i UJ presenten la campanya electoral amb la què volen acompanyar Trias

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Joventut Nacionalista de Catalunya i Unió de Joves uniran novament les seves forces en la campanya municipal a la ciutat de Barcelona amb la finalitat de conscienciar la joventut de com de necessari és el canvi a la capital catalana després de 32 anys de govern socialista. Sota el lema 'Passa pàgina', el jovent de CiU recorda als ciutadans barcelonins algunes de les situacions més surrealistes protagonitzades pels governants barcelonins durant els darrer mandat com la Consulta sobre la Diagonal, que ha rebut un accèssit als Fiasco Awards recentment. 

Comparteix
   


Etiquetes
Ambdues agrupacions també posen en marxa una pàgina web on es donaran a conèixer les darreres novetats sobre la campanya jove, així com el programa electoral jove, format de 100 punts, i l'activitat a les xarxes socials Facebook ('Passa pàgina') i Twitter @passapagina. Dintre d'aquest programa electoral jove amb 100 propostes, la JNC i UJ han seleccionat les seves 10 propostes 'estrella' que aniran desgranant durant la campanya. Aquestes són:

-  Aprofitar la infraestructura dels Espais Joves dels diferents Districtes per situar-hi oficines d'assessorament laboral jove i dissenyar programes que facilitin la creació d'empreses i comerços per a joves emprenedors.
- Reservar un percentatge de places de pràctiques als ens que depenen de l'Ajuntament destinades a joves formats sense experiència.
- Augmentar substancialment el nombre d'habitatges públics joves destinats al lloguer i centralitzar la seva oferta a Internet.
- Establir els mecanismes necessaris per a què no hi hagi demores en la rotació dels pisos de lloguer protegit cap a nous joves beneficiaris un cop acomplert el termini de 5 anys contemplat a la llei, per garantir que la borsa d'habitatge sigui dinàmica i accessible.
-  Prioritzar en les biblioteques públiques la compra de llibres en edicions en català i donar una especial atenció a l'adquisició de productes literaris en altres llengües d'interès.
- Habilitar un parc per a fer skate i trial no-motoritzat a la zona del Fòrum.
- Posar en funcionament una xarxa de Nit Bus que recorri la ciutat amb una freqüència no superior a 10 minuts seguint el trajecte de les línies de Metro quan aquest romangui tancat.
- Reduir de forma dràstica la publicitat de l'Ajuntament, fent les trameses imprescindibles amb paper reciclat i sense embolcalls plàstics.
- Reclamarem a la SGAE els diners pagats pel cànon digital.
- Garantir la presència d'un punt actiu d'informació sobre salut integral a cada districte de la ciutat, incloent informació adreçada a joves de salut sexual, reproductiva i sobre el consum de drogues.

Aquestes són algunes de les 100 propostes del programa electoral jove de CiU, amb el qual la JNC i UJ esperen aconseguir que el jovent, especialment desencantat amb la política i amb el tarannà de l'actual Ajuntament, es sumin al moviment del canvi positiu, encapçalat per Xavier Trias, el canvi que Barcelona necessita per tornar a ser una ciutat de referència mundial.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Francesc fletxa Barcelona
4 de maig de 2011, 21.30 h

És un gran lema, sí senyor! Ja toca passar pàgina.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.