directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 23:06 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Societat doble fletxa

Els adolescents catalans prefereixen Internet a la TV

El consum televisiu dels joves és de 20 hores setmanals de televisió

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El consum de televisió és elevat, però va perdent presència davant de l'oci i entreteniment que Internet  ofereix als adolescents catalans. De fet molts d'ells afirmen, en un estudi encarregat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya,  que molts cops miren la TV perquè "no saben què fer". Si parlem de continguts els joves catalans rebutgen els programes del cor i els informatius i prefereixen les telesèries amb joves, els esports i l'humor.
tv televisió adolescents catalans catalunya estui
Dos adolescents veient la TV a casa seva

Comparteix
   


Etiquetes
La televisió va perdent terreny davant Internet. A pesar d'això, la petita pantalla segueix sent una de les principals activitats que ocupen als adolescents catalans. Dues dades així ho confirmen: la primera és que el 60% dels nois entre 12 i 16 anys tenen una televisió pròpia amb la qual veuen tot el què volen i en el moment què ho desitgen. La segona ens diu que la mitjana de consum televisiu dels joves catalans arriba a les 20 hores setmanals, és a dir, no ultrapassa les 3 hores diàries per ben poc.

Pel que fa als continguts, els adolescents catalans rebutgen els programes del cor i els informatius i es queden amb les telesèries amb joves, els esports i l'humor.

Aquestes són les conclusions d'un estudi encarregat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) amb col·laboració amb la Universitat de Girona (UdG).

El treball s'ha fet a partir d'una enquesta entre mes de cinc mil estudiants d'ESO, de centres públics i privats de Catalunya.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.