directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:23 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Garcia Albiol vol 'amargar la vida' als immigrants incívics perquè marxin de Badalona

El candidat del PP centrarà la seva campanya electoral en criminalitzar la immigració

Comentaris 6  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

El candidat del PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, fa una clara declaració d'intencions en la presentació de la seva imatge de campanya: el seu eix programàtic més important serà la inseguretat i la immigració irregular. Garcia Albiol ha explicat que presentarà propostes amb l'objectiu d''amargar la vida' als immigrants incívics i que delinqueixin per intentar aconseguir que marxin de Badalona. 'Molts ho pensen. Jo ho dic', diu l'eslògan de Garcia Albiol. El vídeo i la imatge de la campanya mostra el candidat traint-se un esparadrap de la boca i reclamant 'ma dura contra els que no s'adapten, contra els delinqüents, contra els incívics i per combatre el frau en les ajudes socials'.

Comparteix
   


Etiquetes
Més pressió policial, exigir el permís de residència i un mínim d'anys d'empadronament a la ciutat per accedir a les ajudes socials i informar a la delegació del govern espanyol dels immigrants empadronats de manera irregular a la ciutat. Aquestes són les tres principals receptes que el candidat del PP a l'alcaldia de Badalona, Xavier Garcia Albiol, presenta per 'amargar' l'existència als immigrants 'que no s'adaptin'.

D'aquesta manera, el candidat popular pretén que aquest col·lectiu d''immigrants incívics' abandonin Badalona 'avorrits'. Garcia Albiol fa aquestes propostes conscient que el poder d'un alcalde és 'limitat'. És un jutge el que els ha d'empresonar, explica, i l'Estat el que ha de determinar la seva expulsió, si així ho considera.

En aquest sentit, Albiol també reconeix que amb les mesures de pressió que proposa 'no soluciona' el 'problema' de la immigració irregular, sinó que el 'trasllada' a una altra ciutat. En aquest punt, demana a Mas i Zapatero que copiïn el seu model: 'Jo em presento per ser alcalde i em preocupa exclusivament Badalona. Si Mas i Zapatero també fessin la seva feina, les coses anirien millor', ha etzibat.

Garcia Albiol es veu guanyador de les eleccions del 22 de maig a Badalona i ha advertit als ciutadans que ell no és un 'messies' amb una 'solució màgica'. El candidat popular diu que el que sí farà serà preocupar-se pels problemes 'reals' de la gent i intentarà generar un clima de bona convivència a la ciutat. Sobre la situació d'atur que es viu a Badalona i la resta de l'Estat, Albiol diu que aquest és un 'problema global', mentre que la inseguretat és 'particular' de Badalona.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#6
Jaume Cusó fletxa Barcelona
5 de maig de 2011, 17.52 h

#5 Cert, que cada poble se'n cuidi dels seus incívics. Per cert, en els aldarull de l'altra dia a Barcelona amb motiu de la celebració del Barça un gran nombre dels brètols que van fer l'animal a Canaletes amb l'excusa de celebrar la classificació per a la final eren de Badalona.
Però té molta barra García Albiol quan ell és un brètol reconegut que presenti campanyes contra l'incivisme.
S'hauria d'exigir que els candidats visquin al mateix municipi on es presenten, García Albiol viu ... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#5
5 de maig de 2011, 12.35 h

#4 Per això mateix Jaume, com que ja hi han incívics a cada poble no calen pas incívics nouvinguts ... que els aguantin a casa seva! O es que hem d'acollir també als que no s'ho mereixen? Quin mèrit té aleshores ser responsable i comportar-se? Quin missatge donem als inmigrants que sí que es comporten i s'integren? Que no cal ser una bona persona per venir a aquest país de morts de gana que som?


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#4
Jaume Cusó fletxa Barcelona
5 de maig de 2011, 10.15 h

No només hi ha immigrants incívics, també n'hi ha de badalonins incívics, a aquests no els pensa "amargar la vida" el senyor García Albiol?. Ah, i per cert, també hi ha polítics incívics que ni tan sols viuen a Badalona malgrat que la seva activitat "política" la realitzin a Badalona, em referia a García Albiol.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
5 de maig de 2011, 00.18 h

Aquest miserable no és ni aprenent de bruixot del Josep Anglada en tema immigració. Aviam quines propostes presentes pallasso inchoerent.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jo ERC fletxa Barcelona
5 de maig de 2011, 00.12 h

Es diu per aquests món de deu, que ja hi ha un pacte tancat entre CIU i PP per dominar 2 de les 3 ciutats més grans de Catalunya.

El PP faria Trias alcalde a Barcelona i CIU faria alcalde a l´Albiol a Badalona.

AL LORO !!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Ferran fletxa Sant Sadurni d'Anoia
4 de maig de 2011, 23.51 h

Que els convidi a sopar a casa seva i els expliqui el projecte electoral del PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.