directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:13 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Picabaralla amb les banderoles electorals a Cornellà

El PSC penja banderoles demanant el vot abans d'hora, tal i com denuncia CiU

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Banderoles demanant el vot pel candidat socialista Antoni Balmón ja penjaven a l'avinguda dels Alps de Cornellà hores abans de l'arrencada legal de la campanya, al llarg de l'avinguda dels Alps, a Cornellà. L'inici prematur de la campanya de qui succeí Montilla a la batllia de la ciutat més gran del Baix Llobregat, Antoni Balmón, que també dirigeix la federació del PSC en aquesta comarca, ha indignat el candidat de CiU, Jordi Rosell. No és el primer que es queixa de l'actitud dels socialistes, que tenen una gran majoria absoluta a l'urbs, un dels pocs llocs on van guanyar el 28-N. Arnau Funes (ICV), ja va lamentar que el PSC emprava aquesta majoria per copar els millors fanals de la ciutat, al barri de Sant Ildefons, molt densament poblat.
banderoles
Comparteix
   


Etiquetes
Com ha fet el PP a Sevilla, Albacete, Oviedo o Toledo, i ha denunciat el PSOE allà, també els socialistes han començat abans d'hora la campanya electoral a Cornellà de Llobregat. Al llarg de tota l'avinguda dels Alps, que connecta la zona del centre de Cornellà amb polígons industrials, ja s'hi poden veure, com a mínim des d'aquesta tarda, banderoles demanant el vot per l'actual alcalde i candidat socialista, Antonio Balmón, amb missatges com "Potenciar l'economia. Futur".

"El PSC penja banderoles abans d'hora. Tant costa esperar a les 12?", ha denunciat en una piulada al Twitter el candidat de CiU, Jordi Rosell, que, amb només 26 anys, s'estrena en aquesta campanya. La Llei Electoral prohibeix demanar el vot abans d'aquesta mitjanit. Rosell, a més, també ha criticat un altre aspecte de la campanya del PSC amb una altra piulada: "A les portes de la campanya. Dos busos i una furgoneta del PSC. On és la crisi?", ha escrit tot adjuntant una foto dels vehicles.

No és el primer que deplora l'actitud dels socialistes en aquesta ciutat, que governen amb una majoria absoluta de 16 de 25 regidors i en coalició amb el predecessor de Rosell al capdavant de CiU i, fins fa unes setmanes, amb la regidora d'EUiA.

ICV ja va denunciar que no podria penjar banderoles als barris més poblats

També el cap de llista d'ICV-EUiA, Arnau Funes, va denunciar que el PSC aprofitava aquesta majoria per copar els fanals dels barris de Gavarra i de Sant Ildefons, En aquest últim, format per alts blocs de pisos, viuen unes 30.000 persones. A tot Cornellà habiten més de 80.000 veïns.

ICV és la tercera força del municipi i per tant tria les seves faroles després del PSC i del PP. Funes va lamentar a finals d'abril que els socialistes havien ocupat el gairebé miler de faroles d'aquelles zones. "L'alcalde del diàleg, el PSC i la Junta Electoral han impedit de nou, que ICV-EUIA posem cartells a Gavarra i St Ildefons, i no ens sembla ni just, ni plural, ni legal, ni democràtic", va lamentar l'ecosocialista. "Torna la marea roja", va etzibar.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
6 de maig de 2011, 13.48 h

PERÒ SÍ A CORNELLÀ CIU GOVERNA AMB EL PSC, A QUÈ VÉNEN TANTS ESCARAFALLS?!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.