directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 18:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Demanen als polítics que no deixin que PxC contamini la campanya

Unitat contra el Racisme demanarà per carta als candidats de l'Hospitalet que no pactin amb Anglada si entra al consistori el 22-M

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Desenes de ciutadans convocats per l'entitat Unitat contra el Racisme i el Feixisme s'han aplegat aquest capvespre a les portes de l'Ajuntament de l'Hospitalet per demanar als polítics de la ciutat que no deixin que Plataforma per Catalunya contamini la campanya. PxC ja ha anunciat que treballaran en aquesta ciutat, la segona de Catalunya, per aconseguir entrar al consistori. "Esperem que la resta de partits amb principis democràtics tinguin seny i no emprin aquest discurs xenòfob", ha reclamat un portaveu d'UCFR, Roger Molinas. I ha anunciat que en els propers dies demanaran per carta a tots els caps de llista que es comprometin a no pactar res amb PxC si el partit aconsegueix regidors.
pxc anglada feixisme
Comparteix
   


Etiquetes
A menys de quatre hores del toc d'inici de la carrera per les eleccions municipals del proper 22-M, Molinas ha emplaçat els polítics de la segona ciutat de Catalunya "a no emprar la xenofòbia com a element polític durant aquesta campanya".

"Volem demanar a tots els polítics que no facin ús de la xenofòbia; que facin un cordó com hem fet nosaltres a la porta de l'Ajuntament perquè no passin a les eleccions" els seguidors de la formació ultradretana, nascuda a Vic, que va estar a punt d'entrar al Parlament el passat 28-N i ara confia en augmentar el seu pes a l'àrea metropolitana.

Molinas ha fet aquestes declaracions després de participar, amb algunes desenes més de ciutadans, en una concentració a les portes del consistori hospitalenc. Aquesta ha estat una de les diverses trobades a les portes d'ajuntaments que l'entitat UCFR havia convocat aquesta tarda, vigília de l'inici de campanya. També ho havia fet, entre d'altres, a Reus o Badalona. A l'Hospitalet, molts dels assistents eren simpatitzants d'ICV. De fet, també hi eren el candidat d'ICV-EUiA, Alfons Salmerón, i el segon d'aquesta llista, Lluís Esteve, que ara són regidors.

Donen per fet que PxC tindrà regidors a la segona ciutat catalana

Molinas, a més, s'ha declarat "absolutament convençut" que PxC obtindrà representació. De fet, com ha recordat aquest ciutadà, PxC va obtenir el passat 28-N un dels seus millors resultats a l'àrea metropolitana a l'Hospitalet, on habita el 15,63% de tots els equatorians de Catalunya, el 16,28% de tots els bolivians i el 16,02% dels dominicans.

Reclamen un cordó sanitari al consistori

Molinas ha advertit: "si entren ens trobaran al davant". De fet, ha anunciat que en els propers dies enviaran una carta a tots els alcaldables demanant que "en cap cas" arribin "a cap forma de pacte, ni de govern ni per aprovar cap mena de moció de caràcter racista", amb el partit que lidera Josep Anglada.

Molinas ja té el suport d'ICV-EUiA i confia en rebre el d'ERC i la CUP, que ara no tenen representació al consistori hospitalenc i ja han participat en alguns dels actes de UCRF a l'Hospitalet, com la manifestació que va organitzar el dissabte passat.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Pepet fletxa Sant Cebria
6 de maig de 2011, 14.05 h

#1 Penso com tu.
La immigracio no es bona ni es dolenta. La immigracio en les quantitats actuals NO es bona.
PxC es un partit mes, segur que no sera pitjor al PP.


Valora aquest comentari:   votar positiu 3   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
Bartomeu fletxa L'Hospitalet
6 de maig de 2011, 08.21 h

A l'Hospitalet hi ha barris on hi ha moltíssims immigrants, potser més que al tant anomenat Raval de Barcelona. Ja veuriem que passaria si tots els immigrants de la Florida anéssin a viure a l'Eixample o Sant Gervasi, com es quedarien els veïns? La gent autòctona que hi ha de conviure n'està fins al capdamunt, se senten impotents i si es queixen encara els titllen de racistes. Molts deueun pensar: Racistes? Doncs PxC, au! Entomeu racisme.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.