directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 22:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Trias promet ser 'l'alcalde de tots' en l'inici de campanya

Acusa Hereu de ser 'delegat de Madrid i Montilla'

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha donat el tret de sortida a la campanya proclamant que serà 'l'alcalde de tots'. I és que Trias ha assegurat que cal deixar això ben clar perquè 'cal un canvi de lideratge'. El nacionalista ha aprofitat per recordar a l'alcalde i candidat del PSC, Jordi Hereu, que serà 'exigent amb la Generalitat' i li ha retret que no té motius per acusar-lo de 'ser delegat de ningú'. 'Ho diu ell, que és doble delegat. Delegat de Madrid i de Montilla', ha dit. Trias ha estat acompanyat per les primeres figures de CiU. El president de la Generalitat, Artur Mas, ha animat en la seva intervenció a 'trencar la muralla dels 32 anys' de govern socialista.
xavier trias
Comparteix
   


Etiquetes
L'alcaldable de CiU a Barcelona, Xavier Trias, ha promès també superar l'era del 'Barcelona, posa't guapa', basada 'en la reforma urbana, massa sovint centrada en l'estètica de la ciutat', un model que segons diu s'ha esgotat, per passar a la 'Barcelona, regenera't'. Un model en què 'la dimensió humana i donar resposta a les necessitats de les persones, de la gent que viu a Barcelona, sigui l'eix principal'. Per Trias la ciutat 'necessita dotar-se d'una Nova Visió i d'una Nova Ambició' perquè després de 32 anys seguits de govern municipal del PSC 'la capital catalana ha exhaurit el model sobre el qual va avançar durant els anys vuitanta i noranta'.

Des que el PSC governa a Barcelona la ciutat 'no ha estat ben dirigida', 'ha perdut oportunitats', opina Trias, ja que 'mentre la societat barcelonina empentava, s'oferia per fer front als nous reptes del món global, des de l'Ajuntament es coartava la iniciativa, es tutelava la societat'.

Els veïns, el més important

El model del PSC, basat en el 'Barcelona, posa't guapa' era el resum 'd'una proposta centrada en la reforma urbana, massa sovint centrada en l'estètica de la ciutat', a parer de Trias, que defensa 'una nova cultura política que se centri en les necessitats de les persones i tingui com a eina principal el diàleg'. Per això proposa canviar el lema per 'Barcelona, regenera't', en el que segons explica 'la dimensió humana i donar resposta a les necessitat de les persones, de la gent que viu a Barcelona, serà l'eix principal'. Així, per CiU la prioritat serà la lluita contra l'atur i la crisi econòmica, explica Trias, amb l'objectiu de crear llocs de treball i treballar per evitar el tancament d'empreses aposant pel teixit productiu i social.

'Volem Regenerar Barcelona', manifesta Trias, cosa que passa per 'Re-generar els barris', 'Re-naturalitzar Barcelona', 'Re-vertebrar l'Euroregió del Mediterrani' i 'Re-connectar Barcelona amb el món'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
L'unic CANVI es un alcalde INDEPENDNTISTA fletxa a BARCELONA , Jordi PORTABELLA
6 de maig de 2011, 13.01 h

Senyor TRIAS....NO amb el meu VOT.


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
mario fletxa bcn
6 de maig de 2011, 11.03 h

Això no és un plebiscit entre dues formacions polítiques, n'hi ha més de formacions que seran capaces de dur endavant la nostra ciutat i a un nivell molt alt. La prepotència és la representació de CIU


Valora aquest comentari:   votar positiu 4   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Implants i implantació de musulmans

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.