directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 11:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Portabella proposa un projecte de 'construcció nacional' emmirallat en Escòcia

Recomana una 'dutxa escocesa' a Trias i a Hereu li recepta una 'teràpia de xoc'

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 2 vots )
carregant Carregant

Jordi Portabella ha pujat el to de veu de la seva campanya uns graus per criticar els dos candidats amb més possibilitats de sortir escollits el 22-M. L'alcaldable ha fet un diagnòstic dels seus contrincants i els ha receptat dues teràpies. A Xavier Trias li ha recomanat una 'dutxa escocesa' que, com Unitat per Barcelona, té una gran capacitat de canvi i regeneració. Mentre que a Jordi Hereu li ha receptat una 'teràpia de xoc' per la manca de rumb del seu partit tant a Barcelona com en l'àmbit nacional. Segons Portabella, tant Trias com Hereu enganyen la gent i actuen com a 'bufanúvols', amb propostes poc estudiades que sorgeixen de la demagògia i van destinades a anul·lar el contrari.
Jordi Portabella ha insistit en la presentació d'Unitat per Barcelona com un tercer espai polític alternatiu a CiU i PSC que ja no se situa en la equidistància. Malgrat que en d'altres ocasions havia centrat aquest allunyament en la política social, avui Portabella s'ha centrat sobretot en la qüestió nacional.

L'alcaldable ha fet ús de la consulta del 10A per situar els seus contrincants. Així, li ha tirat en cara a Jordi Hereu el fet d'haver intentat impedir la realització del referèndum. Quelcom que s'ajusta amb la manca de 'rumb nacional' que atribueix al PSC al qui acusa de no saber de què parlen quan es refereixen al terme nació. Al seu torn també ha acusat a CiU de poca coherència perquè entre les seves files hi ha qui va a votar, qui no va votar, qui vota que sí i qui vota que no i inclús qui s'amaga al fer-ho.

Però on ha carregat amb més força ha estat a l'hora de valorar les propostes municipals dels seus adversaris. Portabella els ha acusat de fer propostes que parteixen de la 'demagògia' i 'el populisme', que estan poc treballades i estudiades i que en definitiva enganyen a la gent al ser propostes d'uns 'bufanúvols'.

L'alcaldable ho ha exemplificat amb la promesa de Jordi Hereu de crear 45.000 llocs de treball a la construcció i la proposta de Trias de crear un MiT a Ciutat Meridiana. Per Portabella la proposta d'Hereu és irrealitzable i fruit del desconeixement, perquè considera que aquest sector no creixerà en els propers anys, mentre que la de Trias no és més que demagògia perquè la planteja en una ubicació que manca d'entorn empresarial i universitari.

Per això s'ha aventurat a recomanar a Trias una dutxa escocesa amb capacitat de regeneració i a Hereu una teràpia de xoc. Davant d'això Unitat per Barcelona presenta un projecte de construcció nacional 'que està molt més enllà del que es capaç de dir o imaginar tant CiU com el PSC'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
albert pujol fletxa barcelona
13 de maig de 2011, 18.24 h

en la campanya electoral heu de parlar mes del BARÇA nomes que en Laporta recordi el dia que va tenir l'encert de fitxar el geni de PEP GUARDIOLA per esdevenir el BARÇA el millor futbol del mon. Aquest discurs agrada a tothom.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
VISCA CATALUNYA LLIURE!!!! fletxa catalunya lliure!!!
9 de maig de 2011, 13.45 h

INDEPENDÉNCIA JA !!!!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
MARC-SABATES.COM fletxa Barcelona Catalunya //*//
9 de maig de 2011, 08.54 h

RES NO ENS ATUARA ! ! INDEPENDENCIA //*//


Valora aquest comentari:   votar positiu 9   votar negatiu 1
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.