directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 09:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Fernández Díaz aplica a Hereu la llei de Murphy, en considerar que fa les coses 'pitjor que malament'

El candidat del PP creu que Hereu és un 'enamorat' de l'abstenció i assegura que l'alcalde actual 'ha fet bo' a Joan Clos

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha assegurat aquest diumenge que la llei que ha aplicat l'alcalde de Barcelona i candidat del PSC a la reelecció, Jordi Hereu, és 'la de Murphy i és que si una cosa pot sortir malament acaba sortint encara pitjor'.'Si una llei ha estat aplicada a Barcelona ha estat la de Murphy i de fer les coses malament i d'un mal govern des del despropòsit en la seva tasca', ha recalcat. Així mateix, ha assegurat que Hereu és un enamorat de l'abstenció i ha recordat que Hereu és alcalde i ha governat als quatre anys gràcies a l'abstenció perquè fa quatre anys es van abstenir el 50% dels barcelonins.
Alberto Fernández Díaz
Comparteix
   


Etiquetes
En la seva visita a la Mostra dels Mercats de Nou Barris, ha destacat que vol 'deixar enrere la de llei de Murphy d'Hereu que és la única llei que aplicat a Barcelona i és de fer les coses malament i substituir-la per una llei i és fer complir les normes i aplicar mà ferma en polítiques de seguretat i immigració'.

Ha recalcat que la llei de Murphy d'Hereu ha estat promoure una consulta de la Diagonal, que finalment 'va costar un ronyó i a sobre la va pactar amb Trias i va ser un despropòsit; governar Barcelona amb ERC, i proposar i prometre la plena ocupació el 2008 i ara hi ha 110.000 aturats'. Ha criticat que la Barcelona que ha deixat Hereu és la ciutat de l'atur i de la delinqüència.

Per altra banda, Fernández Díaz ha assegurat que Hereu és 'un enamorat' de l'abstenció i ha recordat que Hereu és alcalde i ha governat quatre anys gràcies a l'abstenció perquè fa quatre anys no van anar a votar el 50% dels barcelonins. 'Tot vot el 22 de maig és un pas endavant per garantir que el canvi a Barcelona sigui una realitat i a més vagi en la bona direcció', ha dit, al temps que ha insistit en que si una persona s'ha trobat còmode amb l'abstenció és Hereu.

El cap de llista del PP a Barcelona ha recalcat que el districte de Nou Barris és la segona força política després del PSC. 'Un districte on tenen els millors resultats i han crescut eleccions rere eleccions', ha afegit.

Així mateix, Fernández Díaz ha recalcat que hi ha una cosa que no era possible i era 'fer bo a l'exalcalde de Barcelona Joan Clos'. 'Semblava que era impossible fer-ho pitjor que Clos i Hereu ho ha aconseguit', ha dit.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.