directe ! a La República. N. 4126. Diumenge, 16 de juny de 2024 07:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La Fiscalia investiga si el PP va prometre feina a immigrants a canvi d'anar a un míting a València

En l'acte, Rajoy va avalar l'honestedat de Camps

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La Fiscalia Provincial de València ha obert diligències per investigar si el Partit Popular valencià va prometre feina a un centenar d'immigrants a canvi que assistissin a un míting del PP a la plaça de Bous de València amb la presència de Mariano Rajoy. La investigació s'ha obert arran d'una denúncia presentada pels socialistes per esbrinar si hi va haver delicte contra els treballadors i contra els drets dels ciutadans estrangers, i si el PP va vulnerar la Llei electoral. Els populars creuen que aquesta denúncia és un 'acudit'. El Centre Integral d'Immigrants Llatinoamericans va denunciar que un centenar d'immigrants van anar al míting perquè un empresari els va prometre feina. En el míting, Rajoy va avalar l'honestedat de Camps, imputat en el cas Gürtel.
francisco camps, generalitat valenciana, rita barberà
Comparteix
   

Segons ha informat Levante-emv.com la responsable de Moviments Socials i ONG del PSPV-PSOE, Clara Tirado, ha valorat que la decisió de la Fiscalia Provincial afegeix 'més pressió' sobre el conseller d'Immigració, Rafael Blasco, i el vicepresident primer del Consell, Vicente Rambla, que, en la seva opinió, 'són els responsables directes d'aquesta acció, en haver estat els màxims responsables de la campanya d'engany i manipulació d'aquelles persones que estan travessant per una situació precària i de dificultat'. Tirado ha afegit que 'aquestes pràctiques consentides per Camps, els populars valencians s'han convertit en el referent de la indignitat i la vergonya'.




COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Eleccions i desgovern al nostre servei

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.