directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 12:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El popArb inunda Arbúcies de grups catalans

El festival aconsegueix el ple amb totes les entrades venudes

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El popArb, el festival de música pop més important de l'escena catalana, ha aconseguit omplir per cinquè any consecutiu la vila d'Arbúcies (Selva) amb una vintena de propostes musicals d'arreu del territori. Tant en les actuacions d'ahir divendres, encapçalades pel mallorquí Joan Miquel Oliver en solitari i el grup barceloní Love of Lesbian, com les programades per aquest dissabte, amb el grup revelació Manel com a plat fort del dia, el festival ha aconseguit penjar el cartell de totes les entrades venudes, fet que evidencia la connexió amb el públic del popArb, que any rere any es consolida com un dels certamens de més qualitat del Principat apostant per música íntegrament feta al país.

Comparteix
   

Pel que fa a la jornada d'ahir divendres, l'actuació en solitari de Joan Miquel Oliver, lletrista i guitarrista d'Antònia Font, va ser sens dubte el moment més esperat. El mallorquí va interpretat temes del seu nou disc 'Bombón mallorquín', i també algunes cançons del seu primer disc en solitari, 'Surfistes a càmera lenta' i del single 'Sa núvia morta i Hansel i Gretel' en els tres quarts d'hora llargs de concert.

En declaracions després del concert, el músic assegurava que l'haver de retallar temes li ha permès elaborar un repertori més àgil i acurat, eliminant aquelles cançons que connecten menys amb el públic. 'Quan véns a un festival ha de retallar repertori i et queda un concert de puta mare', assegurava Oliver.

A la jornada de divendres, a més del citats Joan Miquel Oliver i Love of Lesbian, van pujar als escenaris d'Arbúcies els mallorquins Oliva Trencada, Ix, Els nens eutròfics de'n Pedrals, Ultraplayback i Angelina i els Moderns.

Als concerts d'aquest dissabte, pels quals ja s'han venut totes les entrades, hi ha programats els barcelonins Manel, Miqui Puig i el seu conjunt elèctric i Manzoni, entre d'altres formacions.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.