directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 22:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Compromís proposa una fiscalitat específica per als impactes ambientals del turisme al País Valencià

Enric Morera, remarca la necessitat de reordenar l'administració i apostar pel turisme com a motor econòmic respectuós amb el medi ambient

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 1 vot )
carregant Carregant

El candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana per la coalició Compromís (Bloc Nacionalista Valencià, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista), Enric Morera, ha destacat aquest dilluns la necessitat d'elaborar un nou pla estratègic de turisme que permeti una major sostenibilitat així com una descentralització territorial i estacional. Entre altres mesures, Compromís proposa la promoció del turisme respectuós i una fiscalitat que gravi de manera proporcionada els impactes ambientals. Morera ha informat que treballarà per la sostenibilitat econòmica integrant infraestructures i promocionant el transport públic així com en la formació per empresaris del sector.
enric morera, bloc nacionalista valencià, compromís
Comparteix
   


Etiquetes
Morera ha afegit que la coalició Compromís 'aposta pel turisme com un dels motors de la nostra economia, per això volem un turisme durant tot l'any, que tinga en compte el medi ambient'. El també secretari general del Bloc Nacionalista Valencià (BNV) ha afirmat que el turisme no pot destrossar el territori 'perquè no vindran turistes' ha dit.

Un nou pla estratègic per al turisme
Compromís considera que cal elaborar un nou pla estratègic del turisme al País Valencià per traslladar les polítiques públiques i concertar amb els agents del sector els elements que permetin una major sostenibilitat del model. Morera ha apuntat que 'les dades i estadístiques que ofereix l'agència valenciana de turisme solen estar unflades per oferir una imatge distorsionada de com es troba el nostre sector turístic'. En opinió del candidat nacionalista 'les bases sobre les que es sosté el nostre turisme son molt febles veient-se greument afectades per l'actual crisi econòmica'. Entre les propostes de la formació per impulsar el sector es troba la reorganització de l'administració turística, unificant l'agència valenciana de turisme amb la conselleria de Turisme per tal que no col·lideixin en competències.

Col·laboració amb la campanya d'Acció Cultural per pagar les multes
Els candidats de la coalició Compromís a les Corts Valencianes, Mònic Oltra, i l'Ajuntament de València, Joan Ribo, s'han reunit aquest dilluns amb el president i el coordinador d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV), Eliseu Climent i Toni Gisbert, segons que ha informa l'entitat a través d'un comunicat. La trobada s'ha produït en la línia de les reunions que ACPV manté amb formacions, entitats i sindicats per iniciar vies de col·laboració en la campanya per poder fer front al pagament de les multes imposades per les emissions de TV3 al País Valencià. En aquest sentit, segons que ha informat ACPV, els membres de la coalició Compromís han mostrat la seva decisió de col·laborar en la campanya mitjançant el repartiment de bons d'ajuda entre els seus militants i simpatitzants.



COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.