directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 06:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Bon Preu compra la xarxa espanyola de supermercats Intermarché

El grup català continua la seva expansió pel territori

Comentaris 2  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional ( 3 vots )
carregant Carregant

El grup català Bon Preu, propietari dels supermercats Bon Preu i Esclat, ha signat un acord per fer-se amb el control de la xarxa Intermarché a l'Estat espanyol, que compta amb 53 botigues arreu de la península. Els establiments d'Intermarché que controlarà el grup català, 32 dels quals es troben al Principat, serviran per ampliar la xarxa de distribució de Bon Preu, que ja compta amb 127 establiments entre supermercats, hipermercats i benzineres. Amb la compra, Bon Preu consolida la seva posició al capdavant de la distribució alimentària a Catalunya, amb una facturació anual de 475 milions d'euros l'exercici anterior, un 8% més que el 2007. 
bonpreu
Comparteix
   


Etiquetes
La compra dels establiments espanyols d'Intermarché situaria Bonpreu en el segon lloc entre les distribuïdores catalanes, només per darrera del grup Miquel Alimentació.

L'adquisició dels 53 establiments suposarà absorbir els 1.200 treballadors d'Intermarché, que s'integraran als 3.200 que té el grup català a l'actualitat.

Bon Preu acaba d'inaugurar un supermercat a Torelló, i té previst inaugurar locals similars a l'Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Mataró, Reus, Tordera, Roda de Barà i Barcelona. Amb l'adquisició d'Intermarché el grup espera augmentar la facturació l'any vinent fins a superar els 500 MEUR.




COMENTARIS fletxa taronja

item
#2
Toni fletxa BCN
29 de juny de 2009, 11.15 h

Espero que el fet de tenir supermercats a Espanya (els d'Intermarché)no aigualeixi el projecte de país que Bonpreu sempre ha defensat (com ja li va passar als de Caprabo que deien que ja no podien etiquetar en català...penós)!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
l'Esteve fletxa Vallés Oriental
28 de juny de 2009, 12.17 h

Una molt, molt bona noticia. El Grup Bon Preu a portat una important tasca d'integració per part dels seus empleats i de servei a favor del català. Bona sort al grup Bon Preu. (i a mes ara en tindre un molt a prop de casa meva)

P.S.

Però les noticies s'han de donar amb coherència, amics del directe!cat.

No es pot dir ...."amb una facturació anual de 475 milions d'euros " i desprès dir que "El grup espera augmentar els beneficis l'any vinent fins a superar els 500 MEUR.",... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.