directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 08:52 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Cultura doble fletxa

El PopArb tanca portes amb més de 4.000 visitants

L'organització es planteja reformular el certamen i ampliar la capacitat de cara al 2010

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

Els concerts dels grups catalans Manel, Élena, Mazoni i Miqui Puig y su conjunto eléctrico van cloure ahir dissabte la 5a edició del PopArb, el festival de música independent que cada estiu se celebra a Arbúcies (Selva). Amb una assistència de més de 4.000 persones i el cartell de 'tot venut' penjat tot el cap de setmana, l'organització ha valorat molt positivament l'edició d'enguany, i ja pensen la manera de replantejar el festival per tal d'absorbir el creixement de públic que experimenten any rere any. Després de l'edició d'aquest cap de setmana, el PopArb es consolida com el festival de referència en música independent produïda per grups del país, amb un públic fidel que s'ha acostat al Montseny provinent d'arreu dels Països Catalans.
manel
Comparteix
   

El concert dels Manel, el grup revelació d'aquest 2009, va ser el més seguit de la nit i va posar a prova la capacitat de l'actual recinte del festival, emplaçat al centre d'Arbúcies. Als Manel van seguir-los Miqui Puig y su conjunto eléctrico, capitanejats per l'incombustible cantant de l'Ametlla del Vallès i el grup de la Bisbal d'Empordà Mazoni. També va ser molt seguit el concert d'Élena, que presentava el seu disc 'Un cafè, setanta matins'.

L'èxit del PopArb és degut a l'acurada selecció musical, que aconsegueix reunir el bo i millor de la música independent produïda al país, i a l'ambient màgic que es respira al recinte del festival, emmarcat a la tranquil·la vila d'Arbúcies. Repensar aquest model és precisament el repte que encara l'organització de cara a la sisena edició del certamen, l'any vinent.

En declaracions a l'ACN, Anna Cerdà, membre de l'organització, assegurava que en l'edició d'aquest 2009 s'ha arribat al límit del recinte actual, i obren un període de reflexió per tal de decidir si es manté el format o s'intenta ampliar la capacitat per tal de respondre al creixement de públic. En aquest sentit, entre els espectadors hi havia públic vingut d'arreu del país, així com aficionats al pop català vinguts de l'Estat espanyol.





Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
S’avalua bé? Qui sap avaluar?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.