directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 de juliol de 2024 01:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

El PPC treu pit i acusa el PSC d'estar exclusivament 'a les ordres' de Zapatero

Sánchez-Camacho critica que els socialistes catalans no tinguin personalitat pròpia per votar a favor dels interessos de Catalunya al Congrés

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dimarts que el PSC demostra que 'només compleix les ordres' del president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i del PSOE i que 'actua contra els interessos de Catalunya'. Sánchez-Camacho s'ha referit així a la votació al ple del Congrés sobre una moció de CiU que insta el govern espanyol a transferir a Catalunya els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat corresponents al 2011 i que el PSC no hi donarà suport. De fet, el Grup Socialista ha presentat una esmena al text que aposta per la negociació. 'Això és un exemple més que el PSC no té personalitat pròpia', ha recalcat Sánchez-Camacho.
Després d'assistir a una esmorzar-col·loqui de campanya del candidat del PP a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, la líder del PPC ha indicat que 'el model de finançament que el socialisme català i que el tripartit van portar a Catalunya és un sistema que el propi Partit Socialista l'incompleix'. En aquest context, ha ressaltat que avui els socialistes 'tenien una oportunitat per demostrar que defensaven els interessos de Catalunya donant suport al fons i avui Joaquim Nadal i la resta de socialistes catalans veuen que al Congrés voten al fons de competitivitat en contra de que vinguin els diners a Catalunya'.

La líder del PP català ha advertit que aquesta decisió dels socialistes perjudica la situació econòmica a Catalunya perquè 'no vindran els ingressos que pertoquen, a més del forat que han deixat els socialistes' a les finances públiques. 'Avui és un dia trist perquè el PSC ha demostrat que els seus interessos 'no són defensar Catalunya, sinó el PSOE d'atur, de deute i malbaratament', ha afirmat.

Sánchez-Camacho assegura que el PP va ser 'decisiu' perquè s'impulsés la votació al Senat
Sánchez-Camacho ha recalcat que el Partit Popular va ser 'decisiu' perquè s'impulsés aquesta iniciativa al Senat per garantir el fons i perquè Catalunya tingués els ingressos previstos. 'Va votar que sí al Senat i vota sí al Congrés perquè Catalunya tingui els diners que li toquen i que estableix la llei', ha ressaltat. De fet, ha manifestat que aquesta és la seva diferència amb el Partit Socialista, ja que 'promet moltes coses que després no compleix i el PP actua amb responsabilitat, serietat i pels interessos del país'. 'Aquesta és una dada important perquè ha estat el PPC qui ha portat la seva decisió al Congrés i no pas el Partit Socialista ni Zapatero, qui imposa la seva decisió al PSC', ha afegit.

Per altra banda, ha recalcat que aquesta setmana farà un any del decret de maig de Zapatero que 'va congelar les pensions, reduir els sou dels funcionaris i que va deixar amb menys de 6.500 milions les infraestructures a Catalunya'. En aquest context, ha acusat CiU de ser 'també responsable de les retallades socials que Zapatero ha fet amb els pensionistes i els funcionaris catalans'. La presidenta del PP de Catalunya ha dit que CiU el 23 de maig farà les retallades en sanitat, educació i polítiques socials.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
11 de maig de 2011, 21.07 h

Aqui s´escau la dita castellana: ¨cree el ladron que todos son de su condicion¨. Tant sen val el P$C-PSOE com el PPC-PP son les dues cares de la mateixa moneda


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Josep fletxa Barcelona
11 de maig de 2011, 12.13 h

Això ès surrealístic. El PSC han caigut tan baix que fins i tot fan quedar bé al PP i tot.


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Lluís fletxa Monistrol de Montserrat
11 de maig de 2011, 08.50 h

I ella a les ordres de Rajoi....... no,no,no,..... a les ordres de l'Aznar, que el Rajoi és un titella.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
OTGER fletxa PAÏSOS CATALANS
10 de maig de 2011, 15.15 h

Que li passa a la criada del pp madrileny?sembla que li penja mitja cara,s'haurà fotut bótox caducat?


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Els sabaters que facin sabates i els turistes que ajudin a millorar la vida de tots

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.