directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 27 d'abril de 2024 01:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Hereu creu que CiU fa un 'mal servei' amb 'pirotècnies parlamentàries' sobre el fons de competitivitat

El candidat del PSC 'assumeix' la posició 'coherent' dels 25 diputats socialistes al Congrés

Comentaris 3  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu, ha acusat aquest dimarts CiU de fer un 'mal servei' i d'utilitzar 'pirotècnies parlamentàries' al Congrés dels Diputats que només tenen com a objectiu 'intentar posar contra les cordes als altres'. D'aquesta manera, Hereu ha dit 'assumir' la posició dels 25 diputats del PSC al Congrés i ha recordat que s'està negociant una esmena a la moció de CiU que reclama el pagament del fons de competitivitat a Catalunya. Hereu ha dit que la posició del grup és 'coherent' i ha insistit en demanar un 'acord polític' entre els dos governs perquè l'Estat acabi pagant els 1.450 MEUR.
jordi hereu, psc, barcelona
Comparteix
   


Etiquetes
Des del Mercat de Santa Caterina, Hereu ha recordat que el PSC ja ha fixar la seva posició al Senat, on els socialistes catalans es van desmarcar del PSOE en una moció sobre el fons de competitivitat. Hereu ha insistit en la necessitat que hi hagi un 'acord polític' entre governs i s'ha mostrat convençut que la negociació 's'està fent i es farà'. 'Exigeixo que es trobi la solució', ha dit, 'potser no des de l'obligació legal, però sí des de l'acord polític, que em sembla més rellevant'.

Sobre la moció que es debatrà al Congrés aquest dimarts a la tarda, Hereu l'ha qualificada de 'pirotècnia parlamentària' i ha lamentat que CiU ho faci en un moment en què 'les credibilitats dels països estan novament una mica en qüestió'. 'Vivim moments bastant complicats, on més que cretes mocions parlamentàries per intentar posar contra les cordes els altres, el que cal és posar-se a treballar i això és el que és responsable', ha dit Hereu.

El candidat socialista ha assegurat que 'assumeix' la posició que 'el grup parlamentari de manera coherent està defensant en aquests moments', tot recordant que s'està 'discutint' una esmena en aquests moments. 'No crec en les pirotècnies parlamentàries, em sembla un mal servei', ha conclòs.

Hereu ha reiterat que Barcelona 'no deu res a ningú ni a cap govern' i que per això la ciutat 'exigeix al Govern de Catalunya que compleixi amb Barcelona i al govern espanyol que compleixi amb Catalunya i amb Barcelona'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#3
garrick fletxa Barcelona
11 de maig de 2011, 19.05 h

Afortunadament, falten només 11 dies... que es vagi buscant feina, que la poltrona se li acaba. Tant dolent ha estat que el Joan Clos al seu costat va ser un tot un crack. Uns quants crits de verdulaire com aquests encara haurem d'aguantar però sort que això ha arribat al final.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Josep fletxa Barcelona
11 de maig de 2011, 12.17 h

Quina barra que tenen... I després venen eleccions i la gent vota en massa al PSC. Potser el burru català ès un símbol més escaient del que ens pensem.


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
10 de maig de 2011, 16.31 h

Per donar suport a aquest mindundi com ha estat fent en Portabella d'amagatotis a l'ajuntament de Bcn. i com farà si sumen a partir del 22-M tal i com tenen acordat, és que cal estar sonat.


Valora aquest comentari:   votar positiu 5   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.