directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 05:30 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

Una pitonissa que augura la victòria d'Hereu a Barcelona, protagonista del vídeo de campanya de la JSC

'Vostè són homes de fe i 30 anys més no són res' adreça a CiU l'espot dels joves socialistes

Comentaris 1  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

'Barcelona és i serà socialista després d'aquestes eleccions', augura la pitonissa Caty, la protagonista de l'espot de campanya de la Federació de Barcelona Joventut Socialista de Catalunya (JSC). En aquest vídeo, penjat a YouTube i difós a les xarxes socials, una actriu encarna el paper d'una vident que afirma que CiU no guanyarà les eleccions i anima el partit a tenir 'fe' 30 anys més a l'oposició. Amb aquest document, els joves socialistes pretenen incentivar el vot de l'electorat jove sota el lema 'El teu vot, el teu futur'. 'Animem a votar massivament aquells que s'estimen Barcelona i no volen fer 'passes enrere', ha afirmat el primer secretari de la JSC, Pol Carrión.



Comparteix
   


Etiquetes
En aquest vídeo apareix el consultori d'una vident, emulant els que surten a la televisió. Durant l'estona que dura, rep cinc trucades, una de cada grup polític amb representació al consistori. A cadascun dels representants, els augura un pronostic electoral. El pronòstic per ICV de la pitonissa Caty és força encoratjador, els augura que les eleccions els aniran bé i els recomana: 'A quien buen árbol se arrima, buena sombra le cobija'. Quant al PPC, la vident els diu que no guanyaran els comicis del 22 de maig ni a Barcelona ni a cap altre municipi. A Unitat de Barcelona, els alerta que algú del seu equip els 'tancarà la porta als nassos'.

'Aquestes eleccions haurem d'escollir entre dues opcions clares: conservadors o progressistes que suposen dos futurs ben diferents', ha afirmat la JSC en una nota de premsa.

Parlen d'escollir entre 'la política de retallades i els silencis del senyor Trias de la mà del PP d'Alberto Fernández Díaz o continuar amb el projecte de construir una Barcelona centrada en millorar dia a dia les polítiques públiques al servei dels ciutadans i, en especial, dels joves que volem construir el nostre futur a la ciutat'.



COMENTARIS fletxa taronja

item
#1
Dani fletxa Cerdanyola
12 de maig de 2011, 00.33 h

Quan vaig veure l'anunci de l'orgasme en la votació, pensava que els sociates no podien caure més baix... La més sincera enhorabona, aquest vídeo és un torpede directe a la línea de flotació del partit... I llavors els partits no-seriosos són els altres... Patètic...

Salut!


Valora aquest comentari:   votar positiu 0   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
Temps d’amnistia, de corrupció i d’estafes

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.