directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 26 d'abril de 2024 19:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Política doble fletxa

La UGT reclama que Salgado pagui i Ernest Maragall carrega amb duresa contra la subordinació del PSC

L'exconseller considera 'impossible de compartir' la postura dels socialistes catalans · El sindicat també lamenta que els socialistes catalans no se sumessin al front comú

Comentaris 4  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

L'exconseller d'Educació i membre de l'executiva del PSC, Ernest Maragall, ha criticat via Twitter que el seu partit votés ahir en contra de l'esmena pel pagament aquest any del fons de competitivitat que ahir va arribar al congrés espanyol, esmena que va comptar amb el suport del PP, CiU, ERC i ICV. Tres piulades seguides ahir dimarts a les nou del vespre mostren la incomprensió de Maragall sobre l'oposició del seu partit. 'Per què PSC no vota el mateix que fa 15 dies? Difícil d'entendre', es respon ell mateix, mentre afegeix que aquest acord de finançament era 'obra del PSC' i no comparteix la posició dels seus companys. Avui al matí, el sindicat UGT també ha demanat al govern espanyol que pagui els 1.450 milions d'euros del fons de competitivitat i que compleixi els compromisos de l'acord de finançament, reiterant el seu suport al Govern.
UGT, Primer de Maig, manifestació

ernest maragall, conseller d'educació
Comparteix
   


Etiquetes
L'exconseller Maragall també assegurava sentir-se perplex per l'actuació dels seus companys de partit a Madrid, defensant que 'l'única via oberta és que el PSC faci guanyar l'aplicació real de la seva esmena perquè el fons arribi el 2012'. En aquest sentit, afegia que és 'imprescindible que sigui així'.

Twitter s'ha convertit en una bona via per expressar idees i així el va utilitzar anit Ernest Maragall, després de la votació al Congrés dels Diputats, en què Catalunya va perdre la possibilitat de rebre aquest any els 1.450 milions que l'Estat li deu en compliment de l'esmentat fons de competitivitat, una compensació per a les comunitats que més aporten.

Maragall es pregunta el perquè de la votació contrària del seu partit i ell mateix respon que és 'difícil d'entendre' i 'impossible de compartir', i més tenint en compte que fa quinze dies en el pas previ del Senat els socialistes van votar a favor d'aquest pagament.

Legítima reivindicació
El sindicat UGT s'ha afegit a aquest clam, assegurant que es tracta d'una 'legítima reivindicació' i considerant una 'oportunitat perduda' que el PSC no hagi estat capaç de sumar-se al front comú per defensar els interessos de Catalunya.

El sindicat també reivindica que Catalunya necessita 'més que mai els recursos que li pertanyen per desenvolupar les polítiques necessàries per fer front a la crisi econòmica'.



Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja

item
#4
Sebastià fletxa Barcelona
11 de maig de 2011, 19.59 h

El PSOE prohibeix donar els 1450 milions a Catalunya (inclòs el PSOE a Catalunya)...!
Ara m'agradaria que els sindicats es fessin ressò d'aquesta prohibició i sortissin al carrer a protestar a favor de Catalunya, sinó més protestessin amb constància contra la prohibició del govern espanyol que lluita contra Catalunya. Els sindicats dèieu "on són els aturats?" i ara nosaltres exigim : "ON SOU ELS SINDICATS..."


Valora aquest comentari:   votar positiu 10   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#3
Jacob fletxa Tortosa
11 de maig de 2011, 14.41 h

Au, ara tothom a repetir que el psc és dolent perquè no ha votat en contra del Psoe. No ho havia fet mai en tota la democràcia, que vam descobrir que no sabèssim ahir?? http://vaderiure.blogspot.com/2011/05/efecte-ramat.html


Valora aquest comentari:   votar positiu 2   votar negatiu 2
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#2
Jaumetria fletxa Solsonès
11 de maig de 2011, 13.42 h

recanvi (67) | INCOHERÈNCIA NO TAN SOLS DEL PSC |
Naturalment que estem d’acord amb l’exconseller Ernest Maragall. No hi ha explicació per justificar que el PSC votés en un sentit al Senat i ahir votés el contrari a la cambra baixa. |
Només volem assenyalar que els socialistes catalans no són els únics que han perdut el nord. La UGT considera “una oportunitat perduda que els partits catalans no hagin estat capaços de fer un front comú per defensar els interessos del nostre paí... Llegir més


Valora aquest comentari:   votar positiu 1   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

item
#1
11 de maig de 2011, 10.47 h

Els maragall poden tenir unes ideologies potser no compartides per tothom pero realment són ínfinitament millors i dignes que LA MERDA MONTI_ZARAGOZA CINISME I LLADREGOTS!!! JA QUE VOLEU RETALLADES A LA GENT DE CATALUNYA PAGUEU VOSALTRES!!!! PAGUEU_NOS ELS 1450M€ HO AL CARRER!!! PROPOSO MANIFESTACIO A LA SEVA MERDA SEU NICARAGUA PSOE_C!!! SEGUR QUE ALLI SI QUE HI TENIU DINERS OI?? FORA LLADREGOTS!!!!


Valora aquest comentari:   votar positiu 6   votar negatiu 0
Respondre comentari replica Comentari inadequat   abus

5 10 20 tots
1


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.