directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 14:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACTUALITAT fletxa

publicitat

Economia doble fletxa

Caixa Terrassa nega que hi hagi cap projecte de fusió amb altres caixes catalanes

Parla d'arribar a 'eventuals acords de col·laboració i cooperació'

Comentaris 0  
Molt dolent Fluix Interessant Molt bo Excepcional No hi ha cap vot
carregant Carregant

El director general de Caixa Terrassa, Enric Mata, ha negat que existeixi cap projecte de fusió amb d'altres caixes catalanes, sinó que el debat que manté amb Caixa Sabadell i Caixa Manlleu és per arribar a eventuals acords de 'col·laboració i cooperació'. Després de sortir d'una reunió al Banc d'Espanya amb les altres dues caixes, ha explicat que tan sols havien parlat de futures previsions econòmiques i projectes i que l'objectiu principal de la cita ha estat presentar el nou president de l'entitat, Jaume Ribera, que va accedir al càrrec el 3 de juny en substitució de Francesc Astals.
caixa terrassa
Comparteix
   

Mata ha assegurat que les tres entitats 'simplement hem estat comentant amb el Banc d'Espanya', diferents 'estudis i propostes'.

Per Mata la reunió aquest dimarts amb el Banc d'Espanya és per estudiar projectes 'conjunts' amb aquestes entitats però cap d'ells de fusió ni 'res a signar' durant aquesta primera presa de contacte. El director general de l'entitat ha assegurat que s'estan 'considerant alternatives de cooperació i col·laboració' dins unes trobades que s'han fet 'sovint' per tractar l'evolució del sector. Mata ha assegurat que el Banc d'Espanya no havia de donar cap resposta, sinó només 'escoltar' les propostes.

Caixa de Girona també nega cap fusió

El president de Caixa de Girona, Arcadi Calzada, també havia desmentit aquest matí en una entrevista a TV3 que hagués participat en converses amb Caixa Tarragona i Caixa Catalunya per a iniciar un procés de fusió, com informava El Periódico a primera hora, i que l'únic que hi ha hagut és una reunió a instàncies de la direcció general d'afers financers per parlar de la situació econòmica global i de fer un sondeig de la possibilitat que aquestes caixes es fusionessin. Calzada ha denunciat el que ell considera que és una 'Loapa financera', ja que la gran banca espanyola pressiona per canviar el model de les caixes perquè considera que les caixes tenen uns certs privilegis. Calzada ha explicat que hi ha interès en difondre informacions sobre la fusió de les caixes.




Notícies relacionades

COMENTARIS fletxa taronja


No hi ha cap comentari


publicitat



COMENTA fletxa taronja

El comentari s'ha enviat correctament. Pots recarregar l'article o anar a la pàgina principal

publicitat






















EDITORIAL fletxa

Del Directe a La República

Després de més d'onze anys d'incansable feina al directe!cat, en aquell llunyà abril de 2007, amb quasi 100.000 entrades registrades i milions de pàgines vistes, ha arribat l'hora de fer un pas ferm i endavant que converteixi ... Llegir-ne més

#xocdetrens fletxa






giny

giny

BLOGS enquestes

Joan Lladonet Joan Lladonet
On abunda més el seny, a Euskadi o al Principat?

logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.